unaprijed se ispricavam ako sam 'oful'o podforum,, iako mi se ovo cini prikladnim,, a uz to i zato sto vidim da ovdje ocito nitko vise ne koristi obicnim dial-up modemima

..
a problem je slijedeci,, jel mi netko moze objasniti na sto je moguce jednostavniji nacin kako da se ovaj je** conexant HSFi CX 11252-412 instalira ali bez problema.. nekako me taj preh prati vec duze vrijeme,, jer na koji god sam komp naletio svi imaju taj je** conexant i uvijek se s tim izje** dok to napravim,, s tim da sam sad stvarno zapeo

..
ako postoji neka "caka" (a da to nije iscupati je** conexsant i staviti bilo sta drugo),, volio bih znati..
odmah da kazem sta sam sve pokusao,, instalirati barem 3-4 vrste drivera, mijenjati PCI utore, instalirati preko onih integriranih drivera u windowsima koje cak i prihvati te pokrene dial-anje i nakon desetak sekundi mira i tisine (ne cuje se da bira, a iskljuceno je ono "wait for dial tone" ili tako nekako) izbaci error kao da nesto s hardwareom ne stima (a modem radio),, troubleshooting i ne znam vise sta

..