Čini se da mi ne gine flashanje BIOS-a. Nikako nejde nakon 360x9. Čak sam i voltažu dizao, ali ništa
A BIOS naravno ne mogu apdejtat. Kaže failed - driver falied, ili tako nešto. Ugl, neće. A starinski preko DOS-a ne mogu, jerbo nemam floppy, ali tko zna dali bi i tkao radilo
EDIT:
Jooooj, budale. Upravo sam shvatio nesto - ja cijelo vrijeme pricam kako sam dizao E4500 i za 600MHz bez voltaze, pa za 800 digao s voltazom, ovo-ono, ali nije mi palo na pamet da je taj E4500 po defaultu radio na 200x11, te sam ja kod njega FSB digao na oko 270-280, a ovdje se radi o 333x9, te idem prema 400, a ne prema 300. A tu ulazi prica da opcenito, iako izvrsno opremljena, ova ploca nije bas neki overclocker, te se po reviewima koje sma citao krece maximalna postignuta brzina FSB-a oko 400MHz. Nekima je islo do 450, a nekima ispod 400, ugl 400 je bio prosjek, a ja sam izgleda dobio onu losiju, ispod prosjeka, te mi se glavi nakon 360. Mislim da sam "rijesio" problem. Eto, nisam srece imao. Nije ni 400 nesto u usporedbi sa nekim drugim plocama, ali bilo bi sasvim dovoljno, a ja sam izgleda dobio najlosiji primjerak ove ploce, jer to je i bio najlosiji rezultat koji sma citao - oko 360. Ugl, moja greska, cijelo vrijeme sam si mislio da tezim vrijednosti od 300 kao sa strai procom, nisma uopce obracao paznju, a zapravo sam se priblizavao limitu ploce...