View Single Post
Staro 03.12.2008., 23:24   #34
khm
Banned

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
3)Da mora znati ko iz topa koliko megabita podržava jer su sve ukupno instaliravali 10 uređaja. Mislim ako nemože zapamtit neka si tih 10 uređaja napiše na zid (knauf).
lol, a SZK sluzi samo da bi se odgovoralo na pitanja o tih 10 uredjaja?
Kao da im je to najbitnije znati, sta uopce njih to imas pitati, upali internet pa sam trazi...

Citiraj:
4)Za te pare sigurno to nebi radio. da više plačaju imali bi i poštenu službu za korisnike sa kvalitetnim kadrom.
Ma da, evo vec vidim oglas T-Coma kako traze 200 magistara informatike da im se javljaju na telefone... jaooo lika...

Citiraj:
5)Da im je do kvalitetne usluge poslali bi ljude na petodnevni tečaj i naučili bi svaki uređaj kako radi pa im nebi trebala skripta.
Kao da oni moraju znati kako koji uredjaj radi jbt, nisu oni tehnicari koji idu po terenu i montiraju

Citiraj:
6)Ako si nisi sam uspio otkloniti kvar onda si pametan kao i služba za korisnike.
Vidis, postoje neki kvarovi koji su do njih i koji oni moraju otkloniti zato smiri dozivljaj, osim toga, ti si taj koji se zali na SZK i kazes da ti citaju iz prirucnika, pa sto si uopce zvao? Kako nisi sam uspio otkloniti kvar?

Citiraj:
Ne znam stvarno kome su oni uspjeli pomoći. Mene imaju na crnoj listi i tehničar ne prolazi više mojom ulicom da se slučajno ne sretnemo jer bi nosio Zyxela u jednom mjestu.
A sto ti jos uopce radis na T-Comu, ako si na njemu? Svasta...
khm je offline   Reply With Quote