Citiraj:
Autor Linc
..sateliti imaju navodno 100w RMS-a po kanalu
|
ako imaju 25w dobro je. i to sam puno rekao.
Citiraj:
Autor Linc
pogledajte npr sub od Z5500.ima 188W RMS-a (ako sam dobro prictao na spc.) a veci je od Mako subwoofera..
|
niti to nema 188w ako ima 75w dobro je...
Citiraj:
Autor Linc
..i 100% sam uvjeren da je i jaci..i jace udara i glasnije svira
|
i onda mene fleks zaje stalno da ja volim glasno slusat?
gle tebi je ocito da ti je samo bitno koliko glasno ide...uzmi logitech i bok.to sto za par godina ce tvoj djed cuti bolje od tebe to nije opce bitno...i ti bi stalno slusao na 50% ?! pa evo recimo ja, zna proci par dana da opce ne pojacavam iznad 25-35%(dobro,imam dovoljno "jake" zvucnike i kvalitetan receiver pa se osjeti i razlika izmedju 20 i 25% dosta) jer nema potrebe...a sad ako je neki film onda se slusa(i gleda) malo glasnije ali to se podrazumijeva da onda lezim u krevetu jedno 3,5m od zvucnika pa mogu pojacat recimo na 50-60% ALI to je 1-2h slusanja a ne cijeli dan...i da ne spomenem koliko je takav zvuk manje naporan jer je cisci(zbog kvalitete zvucnika,nije mp3 itd...) od npr logija(nije sad da pljujem ali budimo realni)
evo dati cu ti primjer.moj frend je slusao na z5500 tako svaki dan na nekih 60% i igrao cod2 i 4 i sad mu je nakon 2god odjebao sluh...pa vi samo frljite to koliko ide