View Single Post
Staro 03.12.2008., 21:39   #67
zaebani
Banned
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor rivaldo10 Pregled postova
Ja si isto mislim,sad idem u 8 razred i odličan sam učenik,a jako jako volim prčkat po kompu ili po njemu nešto raditi,pa kanim za to ič školu.

Mislil sam si završiti prirodnoslovnu-matematičku gimnaziju pa ak bude sve OK na FOI.

Kaj vi kažete???
Kazem ti da se ne zajebavas sa tim prirodoslovno.matematickim gimnazijama jer ces se namucit ko konj da ju zavrsis a na kraju ces bit u istoj skupini onih koji su zavrsavali bilo koju drugu skolu.
To sto sad prolazis sa 5 nema nikakve apsolutne veze sa time kako ces prolaziti u srednjoj skoli, primjera radi prolazio sam u OS sa 4(jedna od najtezih klasicnih osnovnih skola u Zgb-u) i nemam bas puno problema oko zavrsavanja skole.
Stvar je u tvojim navikama i tome koliko imas volje za tim necim.
Meni je od 7 razreda bilo u glavi upisati Ruđer i to sam ucinio, nisam se nikad pokajao zbog toga.
U 3 godine sam skupio jako puno znanja o elektronici i racunalstvu, od radenja plocica, racunanja otpora,kapaciteta, pa onda kako koji sklopovi funkcioniraju itd.
A jos nisam dobio sve strukovne predmete, na kraju 4 razreda polazem drzavnu maturu o kojoj svi toliko pricaju.
Imas 1 sat tjedno manje hrvatskog manje, u fizici si po mom misljenju jaci od gimnazijalaca, a u matematici ste podjednaki.
Pa onda recimo ides iz gimnazije na FER i dobijes na prvoj godini digitalnu i lomis glavu kako taj sklop funkciora, a onda dode tip iz Rudera i da ispit bez pol muke itd.
Sve ima neke svoje prednosti, ali najbitnija je volja.
Ako te i pukne da ne zelis nista studirati nakon Rudera imas jako dobru podlogu za nac neki dobar posao, dok ti jos i skola daje veliki popust na polazak CISCO akademije o kojoj su decku vec dosta rekli u ovoj temi.

Pitanje za vas:
Koliko se moze zaradivati sa 1. stupnjem CISCO akademije?
Posto imamo ove godine predmet Racunalne mreze i jako mi je interesantno i sve kuzim, pa sam mislio upisivati iduce godine CISCO ili da to ipak ostavim kad zavrsim skolu?
zaebani je offline   Reply With Quote