Citiraj:
Autor khm
De jbt odi tamo radi pa onda seri po ljudima.
Ko zna koliko se oni svaki dan zivciraju zbog svakavih glupih pitanja i neukih ljudi koji zovu za svako sranje sta im iskoci na ekranu?
|
A rade za?
Lovu.
Ako im ne valja kaj da rade?
Odu.
A moj je problem jer oni ne znaju i jer su nesposobni a ne njihov, ja plačam njihovu uslugu i onda želim pomoć kad mi treba, ali stručnu pomoć a ne neku poluinformaciju koju sam i sam znao.
Najveći problem je zapravu u t-comu jer zapošljavaju ljude koji nemaju pojma i jedino "znanje" im je biblija ispred nosa, sry al takvi ljudi ne bi trebali radit na tom mjestu.
Naravno jeftinije je platit neke studoše preko SS i na njihov neto iznos platit zanemarivo nisku cifru različitih doprinosa nego znalce koje će plačat puno više ali koji će taj posao napravit kako bi i trebali.
Srećom pa se radi o "iznimci" u lijepoj našoj.
Ja sam konkretno imao slučaj kod promjene brzine, tražio sam 8Mb, i rekli su da će biti za par dana promjenjeno, reko ok.
Nakon tjedan dana zovem i pitam što je sa mojom brzinom a žena u čudu pita što bi trebalo bit, a ja njoj da je veća brzina trebala doć kroz par dana ali ni nakon tjedan dana niš od osmice. I ona gleda i kaže da nije nikakav zahtjev podnesen, a ja ->

.
I tako ona ponovo napravi zahtjev i srećom nakon samo 5 dana je brzina promjenjena.
Ali zato drugi put kad sam vratio na 2 i ponovo tražio 8, taj postupak je trajao 3 poziva, i kud li sreće od trećeg su uspijeli.
Da nisam jedini sa takvim slučajem član
Komek je imao identičan problem, samo što je njemu proradilo nakon samo 2 poziva.
NSZK ->
Nesposobna
služna
za
korisnike.