View Single Post
Staro 03.12.2008., 16:44   #1057
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor chingyos Pregled postova
Teski ocaj za rockstar ako je tako...kao prvo to nije neka grafika da nemoze radit na danasnjim konfama...kreteni
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Da ne idemo dalje i u detalje.

Da, ljudi igraju, ako mislis da cu ti dati sliku ili ne. Necu. Zasto? Jer je protiv pravila foruma.

Sto se tice Amerike, Europe i vremena. A tko kaze koliko je sati kompu? Korisnik!
Nemoj ga puno srat molim te... ili oces reci da milijun ljudi nezna otic na sat i prebacit vrijeme... mislim stvarno ... jednostavno igra jos ne radi, a ja cu ju takodjer kupiti ako ce mi sljakat kak spada

Citiraj:
Autor Bang Pregled postova
neznam jeste pročitali ali u read my fileu ljepo piše da današnji korisnici igru mogu igrati na medium dok će se u budućnosti moći igrati na high.kao pravili su igru za budućnost

neznam jel im to opravdanje za lošu optimizaciju ili su stvarno debili
Nisu debili.... znaju oni programirat, i mogli su ju optimizirat da LETI na 200000fps-a .... ali jebiga kume, tu su pare u djiru, znaju da ce i na pc-u prodat GRO primjeraka, i da im je igra jedna od najpopularnijih u svemiru i da ce ljudi zbog nje kupovat nove graficke... ako treba i 3x SLI.... a u isto vrijeme su povezani sa Nvidijom isl... mislim da tu nebi trebalo biti nejasnoca
sh0kre je offline   Reply With Quote