Citiraj:
Autor dejanbinladen
e unknown i baja posto se ova tema prosirila jako mogli bi napisat neki tutorijal za pocetnike na hrvatski, tipa di nac driveree kako ih instalirat kako hrv simbole stavit i slicno... ak ste za ja bi tako nesto napravio da se malo sredi tema
|
Citiraj:
Autor pipe
I ja sam za neki guide. Probao bi i ja taj osx, a da nepitam previse, bolje napraviti guide da svi imaju.
|
Citiraj:
Autor Lihto
Treba prelistat skoro pa sve što je potrebo za instalaciju sam pitao baju ili SU tak da je manje više tu sve,naravno slažem se da bi bilo bolje da je na jednoj stranici po nekim koracima ko recimo Vodič od Crnog...
|
Citiraj:
Autor deskjett
treba staviti na jednu stranicu, jer ja sam sve citao pa mi je trebalo dva dana da sve pogodim da mi radi!? danas sam pobjego sa posla radi osx-a haha
|
Primljeno na znanje. Nije problem to napravit, nego sve pripremit i napisat. Konkretno bio sam počeo to radit, ali u nedostatku vremena (posao i sve drugo) nestignem ni prdnuti
Što se mene tiče, možemo ja i SU otvorit temu i nadopunjavati je. Problem je isto kod njega jer vjerujem da radi all time.