stari znaš koliko mi je bitan broj adsl-ova? bmk faktor 200. ja svoj priključak plaćam uredno i pošteno.
ako si vidio gornji slučaj sve se magičnom krpom riješilo u roku 24h čim se nekim vezama počelo baratati - znači može se, stvar je u letargičnosti.
oke ne zna napamet i nemam ništa protiv da pročita (makar sam saznao već prije tu informaciju, ali rađe nek oni meni to potvrde), ali čekaj malo ja pitam da li može taj siemens na 8mbit, on meni odgovora doslovno "može na 2 ili na 8", naravno u kontektstu mog prelaska sa 2 na 8mbit.
- dobar dan imate li 5 samsung monitora na lageru?
- imamo 2 ili 5.
ffs?!?
da razjasnimo neke stvari:
1. nisam prosječni drkoš koji sere zato što mu mega-gfx grafička ne ide ko na testovima
2. radio sam sa takvima svakodnevno irl
3. dobro poznajem rad sa "masovnim" i "in-house" helpdeskom i ljude koji se javljaju
4. ovo sve što sam naveo od prošle godine je moja jedina komunikacija sa szk i SVAKI put su me zayebali, znači imaju 100% uspješnost
5. nemam alternative jer nema infrastrukture do mene (zašto se ponavljam?)
6. koristim alternativu u obliku h1, ali plaćam naravno namet na kablove (koje su btw. naši stari krvavo platili i maltene izgradili po hr) i nikada sa h1 problema nisam imao... pa čak ni kada je operacija zahtjevala interne dogovore između h1 i tcom