View Single Post
Staro 16.06.2004., 16:16   #24
Trash
Premium

Trash's Avatar

Datum registracije: Apr 2002
Citiraj:
Originally posted by miato

uglavnom, cijene nisu nista jeftinije nego vani, iako je to za ocekivati sudeci prema hrvatskoj plateznoj moci..

uglavnom, najvise me raspizdilo sto je tip rekao da ce pogledat mi hard kojeg sam mu doneso (i reko da je voda procurila po njemu), te sam mislio da ce mi rec samo kolko kosta, al ne, on je napravio neki "test" kojeg sam mu uredno morao platiti 130kn da bi mi reko da ispod 700kn ne zeli raskapat hard... mislim... ko je tu lud... prvi put kad sam ga pito, bilo je rijeci "ak je samo voda pospricala, zamjenim elektroniku, i vratim ti za 300kn"
90kn+PDV i 48h procjene su ti standardne vrijednosti procjene data recoverya u svijetu. Niti jedna firma koja se bavi profesionalno data recoveryem ti nece dati procjenu na osnovu tvoje price (ma koliko uvjerljiv bio). Ja mogu reci da sam radio nekoliko procjena (ukljucivo i slanje hard diska DHL-om van) i da je InfoLAB ispao daleko najpovoljniji u samoj cijeni recoverya.

Cinjenica je da ti povjeravas svoje podatke covjeku u ruke i bez apsolutnog povjerenja s obje strane neces nista postici. Nakon dva dana ce ti reci tocno sto se moze napraviti i po kojoj cijeni i po meni to je sasvim korektno.