Citiraj:
Autor panisher20
ma sve ok, neg samo lijepo pitam dal da uzimam 260GTX ili, novci nisu problem lako ja ovo prodam, budem jos vidio kak ce sve ispasti
|
Ako imaš original igre,ja bi išao na krpanje patchevima i uvidio situaciju onda.
Ako ne,ne znam šta da ti kažem

. Šalim se,a čuj ako uloviš 900kn koliko tražiš po kartici,prodaj i uzmi jednu 260tku,ovu BFG maxicu. Za godinu dana ili dvije ćeš ionako skupiti za još jednu,kako god okreneš,a ova će i dalje biti premoćna.
Do tad će g92 biti po 500kn kartice.Nisam vidovit,da se krivo ne shvatimo,samo govorim i iznosim svoj stav,jer sam promijenio 30 grafa i znam kako je spušiti 2000kn u roku godinu dana na grafi.

Moram li te podsjetiti na oduševljenje od 26.11,to je neki dan bilo za ime Božje,a već bi prodavao.
evo da se i ja pohvalim danas ubo dvije Leadtek 8800GTS 512 u SLI, mogu rec da sam zadovoljan, stavio zadnje drivere, nikakvi problemi sve super radi, jedino sto sam testiro do sad je Crysis Warhead kak se ponasa, na 1440x900 sa 4xAA, i sve na gamer igra radi odlicno, i probo sam overcloking najvise sta sam je digo je 775/1100, nema sta graficka je super
Razmisli ti dobro,ako ne izgubiš lovu u toj preprodaji,u šta sumnjam,u pravilu,uzmi 260. Ako izračunaš da će ispast pušiona,pokrpaj se.