View Single Post
Staro 03.12.2008., 15:14   #339
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor panisher20 Pregled postova
ma sve ok, neg samo lijepo pitam dal da uzimam 260GTX ili, novci nisu problem lako ja ovo prodam, budem jos vidio kak ce sve ispasti
Ako imaš original igre,ja bi išao na krpanje patchevima i uvidio situaciju onda.
Ako ne,ne znam šta da ti kažem. Šalim se,a čuj ako uloviš 900kn koliko tražiš po kartici,prodaj i uzmi jednu 260tku,ovu BFG maxicu. Za godinu dana ili dvije ćeš ionako skupiti za još jednu,kako god okreneš,a ova će i dalje biti premoćna.

Do tad će g92 biti po 500kn kartice.Nisam vidovit,da se krivo ne shvatimo,samo govorim i iznosim svoj stav,jer sam promijenio 30 grafa i znam kako je spušiti 2000kn u roku godinu dana na grafi.

Moram li te podsjetiti na oduševljenje od 26.11,to je neki dan bilo za ime Božje,a već bi prodavao.

evo da se i ja pohvalim danas ubo dvije Leadtek 8800GTS 512 u SLI, mogu rec da sam zadovoljan, stavio zadnje drivere, nikakvi problemi sve super radi, jedino sto sam testiro do sad je Crysis Warhead kak se ponasa, na 1440x900 sa 4xAA, i sve na gamer igra radi odlicno, i probo sam overcloking najvise sta sam je digo je 775/1100, nema sta graficka je super

Razmisli ti dobro,ako ne izgubiš lovu u toj preprodaji,u šta sumnjam,u pravilu,uzmi 260. Ako izračunaš da će ispast pušiona,pokrpaj se.
thedream je offline   Reply With Quote