Citiraj:
Autor domy_os
Autorun aplikacije nema jer na CD-u nemaš autorun.inf datoteku koja ju pokreće. Na koji način si snimala CD? Ako se radilo o nekakvom copy/pasteu, to neće raditi jer nemaš boot sekvencu na njemu.
Ako misliš da ćeš nešto pokvariti, evo ti jedan mali savjet: svim particijama dodijeli neko ime, tako ćeš ih još lakše razlogovati tijekom instalacije. Sve što možeš pokvariti je boot manager, a to se lako popravi.
G particija bi mogla biti mala, ako na nju misliš instalirati Ultimate verziju, hrpu aplikacija i igara. Za kućnu upotrebu će ti biti sasvim dovoljna i Home Premium verzija.
|
Sto se tiče snimanja isla sam na burn iso.I prije nego sam sacekala odgovor isla sam restatat komp.da vidim jel radi autorun...i radio je.Tada sam isla kupit novu tipkovnicu koja ima tipku
Any key 
.i samo sam slijedila upute.
Sto se tice particija C (na kojoj je XP) i D (na kojima su dokumenti) su vec odavno nazvani drugacije,i to mi je bila velika pomoc,jer vec mi je srce umalo stalo kad sam vidjela na Visti da je C posve jedna druga particija.
Instalitala sam Vistu na G iz posta,i nije mi cilj da je trpam,vec samo da i ja probam Vistu..hehe...i mislim da sasvim solidno radi.Brza i lijepa.Čak sam se uspijela spojiti na net...Sto ce tice ove Viste sa nje je poskidano skoro sve nepotrebno,čak i wallpaperi pa se nadam da ce bit ok.
E sad..imam dosta pitanja o drajverima koji i kakvi,...itd..ali o tom potom kad se vec budem imala vremena igrati na Visti.
Evo je:
http://i34.tinypic.com/oohle.png
Jest da su ikone malo povelike..ali rijesicemo..

Thx domy_os.