zomg!
evo nas ponovo
pretprošle srijede (19.11.) tražim službeni info do koje brzine podržava siemens c-010 i na to mi szk dude kaže točno ovako "ili 2 ili 8 mbit"
oke nakon što je pogledao u svoje manuale zaključeno je da podržava do 8mbit i reko ajmo to odma naručiti, kaže tip bit će kroz 2-3 dana kad testiramo. prošo već vikend i ništa i na kraju završeno je to testiranje parice prošli četvrtak (27.11.) na što mi frajer kaže "dobit ćeš 5.5mbit za svoju paricu, jel ti to ok da idemo dalje?" reko daj šta daš i tako dobijem ja svoj 8mbit u ovu subotu (29.11.).
sve je super samo da nije na kraju ispalo 4mbit iliti 480kb/sec max. aaaaaaajde nekak reko bolja mi je veća brzina zbog torenta i vpn-a na firmu.
ponedjeljak (01.12.) i siemens kaže da nema dsl linka, zovem u szk i automatska poruka "zabilježeni su problemi sa maxtv i maxadsl u zapadnoj hravckoj". reko oke.
utorak (02.12.) zovem i nema više te poruke nego nakon 20min čekanja dobijem tipa koji mi govori da su problemi otklonjeni i ajde nekak resetira liniju ili šta već. dođe dsl lnk lampica i reko tipu sad čekaj dok ne vidim google i nema neta... naravno pošto imam canyon wlan "iza" siemensa odmah je on krepo pa nek probam ja direktno spojiti komp na siemensa i manualno dignut konekciju (ne znam zašto slušam te informatički polupismene idiote).
probam i naravno "remote computer did not responde".
zovem ponovo drugog poluidiota koji mi govori da isključim av (kojeg nemam) i firewall... sad da ne duljim priču koja je ultra moronska kaže mi da ne pružaju podršku niti za siemensa niti za moj privatni router, reko dobro ali provjerite s vaše strane FFS!!!!!! "ne, sve je u redu kod nas" i zaključak da mi je prdnuo siemens. kažem tipu točno ovim riječima "taj siemens će nadživjet i tebe i mene, uključen je već 4 godine 24/7 u struju i ni ne znam da ga imam... koje su šanse da je krepo baš sad kad vi imate problema na linijama?".
muk.
sjedam u auto i odlazim u firmu po 2 dlinka 584t za svaki slučaj, dolazim doma i spajam. gledam log koji kaže zanimljivu stavku tipa "could not connect to remote endpoint". opet zovem i sve prepričavam tipu i sad odjednom "joooooj dobili smo obavijest da ima problema sa nekim linijama i bit će riješeno u najkraćem mogućem roku".
pitam ja njega onako ljudski "nakon vaše stručne dijagnostike ja sam recimo otišao kupit router za 100€, a zapravo je moja oprema ispravna. šta ćemo sad?"
muk.
ukratko - imam 4mbit koji plaćam pod 8mbit, neta nemam od ponedjeljka, penala nema nikakvih za njih, mrežu nemrem promijenit jer nitko nema infrastrukturu do moje adrese.
ukratko 2 - čobani polunesposobni i bogu ste teški.