Posto i mene zeza comp bacim se u pretragu foruma da vidim kako su se rjesavali pojedini problemi. U pretragu upisao pojam ''eliminacija'' i selektovo da mi samo trazi rezultate na podforumu ''hardverski problemi'' i fakat izbaci mi jedno 20-ak tema i ja se lagano zavalim i pocnem iscitavat jednu po jednu. I MAL TE NE, KOD SVAKE TE TEME NA KRAJU ISTE RIJECI SAMO DRUGACIJI RASPORED: '' Msilim da cu ubost nesto novo'', ''Znate sta, nevrijedi se zezat, odo ja u shoping'' Niko nista nije rjesio i rekao konkretno u cemu je bio problem i sl. , svi su jednostavno pobjegli od problema i to je to. Daj covjece posveti malo vremena toj kanti i rjesi to, vjeruj mi da je najlakse otic ostavit lovu u nekom od shopova, bila ona tvoja tesko zaradzena ili jos gori slucaj ako si odro roditelje za kintu, a problem se mogao rjesit.
Ja imam uslove da sad odem u shop i uzmem sebi novu c2d kantu, al necu, jer ova postojeca zadovoljava moje potrebe i ono sto ja igram (a to je cod2) sasvim solidno radi na ovoj kanti, samo se treba potrudit, naci problem i rjesit ga.