Citiraj:
Autor giga
Preljevate iz praznog u suplje!
Ja igram sa Rijekom i nejde me bas.(BTW igram razne menagere vec 15ak godina LMA, onaj ja mislim manager gdje je atkinson bio zvijer ako je tko igrao,LMA i sl druge).
Ima tko da igra sa Rijekom?
Je li odigrao tko vise od jedne sezone?
Ja sam prije uvijek pocinja sa Rijekom i Milanom,ali Milan mi dosadio vec,uvijek isti igraci...
 Sjeca li se netko jednoga managera. Na njemu su karakteristike igraca bile od 1-99,moglo se na treningu na nekoj ploci predociti igracima akcije koje bi onda vjezbali i izvodili u tekmama, sucelje je bilo sareno sa slikama je bilo objasnjeno sto je sto, igrac je predstavljao ulaz u momcad, stadion je predstavljao sve oko stadiona, dolar sve oko financija i tako u tom stilu sucelje. Ne mogu se sjetiti jesam li to igrao na Amigi i PCu ali mislim da je bio PC negdje tamo prije 10ak godina. Se sjeca tko? Kraj  a
|
Mislim da je bio Ultimate manager... iz sredine 90tih... simpatičan, ali skroman što se tiče baze igrača...
p.s. Rekao sam da je CM naslijednik starog Football managera zato što mu je sličan, zašto je bitno tko ga je radio i tko je kome prodao dionice....
Umjesto novinskih članaka imajte malo više povjerenja u sebe, i da, provjerite sve prije nego što se složite s nekim...
Ovaj mi je bio omiljen: cjelodnevna razbibriga
http://www.youtube.com/watch?v=5AyuPdAO1wo