Citiraj:
Originally posted by Trash
Kod nas jedini pravi data recovery (ukljucivo i citanje drugog layera) radi InfoLAB (www.infolab.hr) uz (moram priznati) vrlo pristupacne cijene te korektnog voditelja data recoverya.
|
o cijenama ne zelim diskutirat, istinabog tamo najvise dolaze ljudi koji rade u firmama sa riknutim diskovima na kojima su recimo baze podataka svih pacijenata u zadnjih 2 godine, te im je krucijalno da vrate to nazad, pod svaku cijenu.
no cim sam dosao tamo pred jedno godinu dana, pred ulazom neka luda Octavia RS, smedja koza i drvo unutra, udjem u "ured" a ono lcd ogroman monitor, pogledam okolo jos uocim i lcd televizor... ma sjajno. i tip stvarno drzi fer cijene
uglavnom, cijene nisu nista jeftinije nego vani, iako je to za ocekivati sudeci prema hrvatskoj plateznoj moci..
uglavnom, najvise me raspizdilo sto je tip rekao da ce pogledat mi hard kojeg sam mu doneso (i reko da je voda procurila po njemu), te sam mislio da ce mi rec samo kolko kosta, al ne, on je napravio neki "test" kojeg sam mu uredno morao platiti 130kn da bi mi reko da ispod 700kn ne zeli raskapat hard... mislim... ko je tu lud... prvi put kad sam ga pito, bilo je rijeci "ak je samo voda pospricala, zamjenim elektroniku, i vratim ti za 300kn"