View Single Post
Staro 02.12.2008., 17:07   #48
kalande
N.K.D.Z.

kalande's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Kimi Pregled postova
idem na cisco.Sastoji se od 4 semestra(1 polugodište=1 semestar).Nakon što to položiš,što nije lagao jer je sve,sve na engleskom,imaš taj certifikt.Ali tu tek počinje,jer nakon ta 4 imaju još tri industrijska ispita.Na toj najgornjoj stepenici,3 industrijskom ispitu si car,ali doći do toga je izuzetn teško.i opet ih moraš te ind. pologat svake dvije godine.Dosta ti je taj prvi ind.,jer s njim možeš fino radit,ali opet,nije lagano.
Kao prvo CCNA je pljuga. Kaj ti znaći fino raditi? Ovdje se priča o najbolje plaćenim poslovima. A s ovim se možeš zaposliti u Tcomu za tri i pol soma i očekivati napredovanje nikada.

Citiraj:
Autor Ladybug Pregled postova
Je, al to je čak i istina diverzantu, imam frenda koji nije srednju završio (tj maturu položio) jer nije stigao od posla, radi neke stranice i mreže održava štoli, a plaća mu je veća svih tri plaća u mojoj familiji, brijem.
Glupost, danas svaki drugi klinac "radi stranice i održava mreže" da bi si zaradio za đeparac. Naravno dok ga uzdržavaju roditelji njemu su to super pare.
Aj ajde, sve i da on tako dobro zarađuje možemo ga spominjati samo kao iznimku, jer velika većina ljudi koje ja poznajem sa završenom srednjom su obični šljakeri.

@uber gosu, U Hrvatskoj se za nekoga tko ukrade voli govoriti da se snašao

... zagrebačko stanje uma dolazi sa ulica, ubojice dječjeg lica dolaze iz jaslica ...
kalande je offline   Reply With Quote