Citiraj:
Autor manki
otkako sam se lagano navukao na FM, nema niti jedan drugi manager (dok nisam saznal za njega igral sam na plejki LMA)......a ovo kaj delate je isto kao i rasprava izmedju FIFE i PESa....mozhete do sutra mjeriti kome je veci i opet ce svaki ostat na svome....
pikam tek nekoliko mjeseci (u igri) Managera i zadovoljan sam trenutno
|
Preljevate iz praznog u suplje!
Ja igram sa Rijekom i nejde me bas.(BTW igram razne menagere vec 15ak godina LMA, onaj ja mislim manager gdje je atkinson bio zvijer ako je tko igrao,LMA i sl druge).
Ima tko da igra sa Rijekom?
Je li odigrao tko vise od jedne sezone?
Ja sam prije uvijek pocinja sa Rijekom i Milanom,ali Milan mi dosadio vec,uvijek isti igraci...

Sjeca li se netko jednoga managera. Na njemu su karakteristike igraca bile od 1-99,moglo se na treningu na nekoj ploci predociti igracima akcije koje bi onda vjezbali i izvodili u tekmama, sucelje je bilo sareno sa slikama je bilo objasnjeno sto je sto, igrac je predstavljao ulaz u momcad, stadion je predstavljao sve oko stadiona, dolar sve oko financija i tako u tom stilu sucelje. Ne mogu se sjetiti jesam li to igrao na Amigi i PCu ali mislim da je bio PC negdje tamo prije 10ak godina. Se sjeca tko? Kraj

a