View Single Post
Staro 02.12.2008., 16:19   #78
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Autor manki Pregled postova
otkako sam se lagano navukao na FM, nema niti jedan drugi manager (dok nisam saznal za njega igral sam na plejki LMA)......a ovo kaj delate je isto kao i rasprava izmedju FIFE i PESa....mozhete do sutra mjeriti kome je veci i opet ce svaki ostat na svome....

pikam tek nekoliko mjeseci (u igri) Managera i zadovoljan sam trenutno
Preljevate iz praznog u suplje!

Ja igram sa Rijekom i nejde me bas.(BTW igram razne menagere vec 15ak godina LMA, onaj ja mislim manager gdje je atkinson bio zvijer ako je tko igrao,LMA i sl druge).
Ima tko da igra sa Rijekom?
Je li odigrao tko vise od jedne sezone?
Ja sam prije uvijek pocinja sa Rijekom i Milanom,ali Milan mi dosadio vec,uvijek isti igraci...

Sjeca li se netko jednoga managera. Na njemu su karakteristike igraca bile od 1-99,moglo se na treningu na nekoj ploci predociti igracima akcije koje bi onda vjezbali i izvodili u tekmama, sucelje je bilo sareno sa slikama je bilo objasnjeno sto je sto, igrac je predstavljao ulaz u momcad, stadion je predstavljao sve oko stadiona, dolar sve oko financija i tako u tom stilu sucelje. Ne mogu se sjetiti jesam li to igrao na Amigi i PCu ali mislim da je bio PC negdje tamo prije 10ak godina. Se sjeca tko? Kraj a