View Single Post
Staro 02.12.2008., 09:56   #6
gums
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
I meni se cini da je to x86 oliti 32bit Vista kako kaze coconut.

EDIT: Ajd probaj smanjit memoriju graficke na jos manje od 256MB da vidis oce se sto promjenit jer .
Kao prvo dužan sam svima ispriku radi krivog obavještavanja - u biosu od laptopa nema opcije podešavanja VGA, to sam sinoć gledao u biosu na računalu iz "moj komp" dijela profila.

OS je 100% x64 (kupljen u hrv, namjenski za računalo na kojem se provode 3D simulacije a prog za to radi isključivo na WIN x64). U prilogu su još neki ss i izvadci iz izvještaja uključujući ati cc gdje piše nešto o količini memorije za grafiku od cca 1,5GB i taj dio ne razumijem? Možda je tu problem? Također nigdje nemam opciju za mjenjanje količine memorije za vga. E i još jedno pitanje, ispravite me ako sam u krivu ali zar nema ova graf (potpis) 256 mb vlastite memorije a ostatak može dijeliti sa sistemom? Ako sam u krivu, jbg onda sam bio u krivu i prilikom kupnje....

ispravak: ipak ima 256mb vlastite memorije a i mogućnost dijeljenja sistemske . Ali kako to regulirati i/ili isključiti?

EDIT: evo i rezultati iz gpu-z 0.2.7. gdje piše da je količina memorije 256mb. Ali zbunjuje me što također vrijednosti gpu clock variraju (slika gpu-z0, gpu-z, gpu-z2). Također za sada nisam nigdje našao način kako izmjeniti/isključiti još bolje količinu dijeljene sistemske memorije, pa ukoliko netko zna pomogao bi mnogo.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	VGA_info.jpg‎
Views:	162
Size:	67.1 kB
ID:	9053   Click image for larger version

Name:	gpu-z.gif‎
Views:	150
Size:	15.3 kB
ID:	9054   Click image for larger version

Name:	gpu-z0.gif‎
Views:	154
Size:	16.3 kB
ID:	9055   Click image for larger version

Name:	gpu-z2.gif‎
Views:	154
Size:	15.3 kB
ID:	9056   Click image for larger version

Name:	gpu-z3.gif‎
Views:	150
Size:	10.1 kB
ID:	9057  

Attached Files
File Type: pdf Info o sustavu.pdf‎ (49.2 kB, 155 views)

Prenosni kalkulator:
HP Elitebook 8540W WD928EA

Zadnje izmijenjeno od: gums. 02.12.2008. u 11:20. Razlog: dodavanje gpu-z ss
gums je offline   Reply With Quote