View Single Post
Staro 01.12.2008., 11:38   #412
g52
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor MiL Pregled postova
Da to za stalak mu ne moze proci! Za sliku ne mogu komentirat, mozda covjek slabije vidi. Ovaj mu zadnji komentar o panelima stvarno zvuci ili kao neko tjesenje ili zataskavanje. Dobro, ajde istina je jer 2253LW dolazi sa "Chi Mei Optoelectronics" econo panelom.

Stalak je jedan od najgorih koje sam vidio u LCD industriji do sada. Cuo sam da na US trzistu imaju masu vracenih monitora pod definicijom stalak neispravak samo zato sta je patent za ugradnju uzas. Ja sam isto mislio da ce mi monitor puknut kad sam ga nabijao (stalak . Ko je uzeo 2233BW zna o cemu pricam.
O kakvom nabijanju stalka i 2233BW pricas? Imas LW i mislio da ce stalak puknuti od nabijanja?

Sto se panela tice, nema tu nikakvog tjesenja ili zataskavanja. Ta recenica stoji da su ljudi upoznati da je 2232 serija POSLJEDNJA u kojoj je Samsung upotrebljavao nekoliko tipova panela. Odustali su od te politike i odsad ugraduju jedan jedini u pojedine serije (negdje jesu Samsung, negdje nisu). Ako su u meduvremenu promijenili politiku, slobodno me ispravi.

Zadnje izmijenjeno od: g52. 01.12.2008. u 12:02.
g52 je offline   Reply With Quote