Jucer sam instalirao P45-DS3 sa E5200@frezzer7 i 8800GTS 512, verzija ploce 1.0, BIOS original sve radilo iz prve ko urica, napajanje Corsair CX400, RAM Kingmax 2x1GB@800-5-5-5-18-1.8V i Barica od 1TB. Samo clock nisam radio jer je bilo kasno sad me zanima sljedece, BIOS je dosta razlicit od moga i pod Vcore naponom imaju 2 stavke?!? nemam SS ali mi je debilno napravljeno skroz sto se preglednosti tice kao i rihtanje voltaze di doslovce treba 30sec cekat dok se odskrola od 0V do 1.3V u razmacima od 5 decimala....ffs.
Inace samo sam dodao malo soka(1.26V BIOS) i stavio 250fsb i 0 bodova, kad boota javi da nes nestima i to je to. mnozitelj zakljucan na 12.5, PciE na 100MHz, RAMi na 800....uglavnom dosta losije nego na mojoj P35 ploci u svakom slucaju.
PS
Inace grafa(leadtek iz HGa 8800GTS 512) kad se pali(resetira)komp jedno 10sec vrti turbinu na max(valjda ju cisti kod paljenja) i to se cuje al ono nenormalno jako
I dok sam tu da kazem da "Šarkun" kucista su od "name" kucista od danas najgora kucista s kojima sam radio, tocnije pleh na koji se mounta MBO je savitljiv puno previse, samo 6 rupa za mount ima izbocenje(pa dodatna 3 treba sarafit), i najbore od svega lim otraga(oko pci slotova) je Ultra mekan, zasarafis karticu(recimo doubleslotericu 8800tku) i malo pigas Dvi kabel i vidis kako kartica oce iskocit iz slota van......Mega lol, mislim da nikakav LAN Party s ovim kucistem ne dolazi u obzir.