View Single Post
Staro 01.12.2008., 09:42   #68
MimiX
Premium

Datum registracije: Oct 2008
E ljudi moji, ne znam možda niste čitali moje postove na ovu temu...
Fifa manager je vrhunski menager s hrpom detalja, i da daje ti ovlasti kojih nema u FM09...
Ali to je samo pozitivno, utjecaj na sve segmente menadžerstva, od izgradnje trenažnih postrojenja, dodatnih sadržaja u infrastrukturi od kojih svaki ima svoju svrhu,preko dizajna dresova i grbova ako napravite svoj klub, do izgradnje stadiona koji možete oblikovati na milijun načina...
I ako izuzmemo hrpu dodataka koji FM09 nema a Fifa menager ima, u skoro svim segmentima igre ga tuče, pa tako i u treniranju igrača koji je ovdje delikatno razrađen, ali se može i pojednostavniti prepuštajući taj delikatniji dio asistentu, a mi možemo postavljati recimo samo željeni skill i intenzitet...
Taktika uoči, za vrijeme i poslije utakmice je isto posebno razrađena...
A prikaz utakmice je toliko dobar da ponekad mislite da svoju momčad gledate na telki, i da primjetan je utjecaj treninga na igru igrača na terenu....

Mislim, nemojte nasjedati na te ocjene na pojedinim mjestima jer ona variraju ovisno o autoru, recimo, ako ćemo gledat to tako možemo vidjet i top-listu u dnevnim novinama(večernji ili jutarnji), gdje je Fifa manager 09 među prvima na listi dok FM09 nije ni uspio ući na listu...
Ne moram ni spominjati tisuće igrača koji se naježe na pomisao da igraju neki menadžer ili strategiju na poteze...

Ja kao stari i iskusni menadžerist(igram ih već 20-ak godina) mogu dati najveću preporuku za Fifa menager 09 i preporučiti da mu date priliku...
On nije puno drukčiji od foot.menag. već samo ima hrpu dodataka koji nadopunjuju ulogu menadžera...
Slobodno pitajte za savjet ako nađete na nešto što vam je nejasno u igri, ja vam mogu samo reći da kad se jednom naviknete na njega teško ćete ga moći napustiti...(dao sam 330kn za orginal, zar to ne govori koliko je dobar)

(a kao što sam već i rekao, realnost je čak i veća nego u football manageru)
MimiX je offline   Reply With Quote