View Single Post
Staro 01.12.2008., 01:15   #13
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Hm...ovak.
Probo sam ovo kaj je @huzo predlozio i nis od toga. Kad se ulogiram kao admin, opet nemam mogucnost otvaranja task managera, tak da to otpada.
@ hellboy152 - Ne mogu uc u safe mode, u tome je problem, izmedu ostalog. Kod pokusaja ulaska, komp se restarta.

@$čofi$ - Nes mi nije jasno tu kod ovoga kaj si ti reko...Uzmi ovak...Hard na kojem mi je win je podijeljen na 3 particije. Na 2 partijicije su muzika i multimedija, a na trecoj je win. Posto je ova na kojoj je win vec bila formatirana (znaci da na njoj nema virusa), reklo bi se da je virus nekak doso na jednu od ove 2...I ako ja njih backupam, s njima su backupat i virus koji je na njima, jel? I onda mi bas nema smisla ponovo stavljat podatke s tih particija, kad je na jednoj od njih virus.

Kakva-takva sreca je to kaj bas imam u planu sad za 10-ak dana uzet jedan veci disk, od 640GB-a, pa mi backup nece predstavljat neki problem, ali ponavljam, ne vidim smisla u tome kad postoji velika mogucnost da je zarazeni file upravo na jednoj od paticija za koju cu radit backup.
JVC MX-GT88 je offline   Reply With Quote