View Single Post
Staro 30.11.2008., 22:23   #1179
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Ruku na srce,jedina dva albuma koja im valjaju su Burn my eyes iz valjda 95 il kad već,i Blackening,ovo između je zaista bio teški trash i crnjak..nevrijedno spomena.

Ali volio bi ih poslušati jer sam se na njima,panteri i megadethu zakačio na ovu glazbu,lako za maidene i metallicu to ni ne spominjem..

Bio je tu slayer,al nikad mi nisu preveć sjeli makar ih rado slušam..

Sepultura je sentiment,od bijele original kasete morbid visions/bestial devastation do ne znam,roots bloody roots,pjesama tipa hunt,refuse-resist..to je čisti sentiment...

Moram pogledat kako Cannibal corpse stoji,jesu oni šta novo izdali..
Cannibali ne šute još malo pa ćemo opet demolirat bubnjiće novim albumom..
Vidiš, meni je slayer usao u krvotok predobri su, a machine slusam tu i tamo - stvarno izvrsni albumi ashes i Blackening, Blackening je TBH jebeni masterpiece ! muzika,tekst, ma sve. SVE. Album koji će ostat zapamćen za sva vremena.
Citiraj:
Autor tOta Pregled postova
Novi Kreator (Hordes Of Chaos) je od danas moguće nabaviti

It has been described as their most organic album to date due to the fact that, barring vocals, guitar solos and some melodies, the album was recorded in a live setting with no overdubs. Frontman Mille Petrozza noted that this is the first time they have recorded an album this way since Pleasure to Kill in 1986.
Odmah krećem u nabavku, izvrstan bend. Ovaj tjedan stvarno neznam kako cu ista stic ali Kreatora novog ne propuštam
Citiraj:
Autor bluefluid Pregled postova
joj Tool je zakon... propala mi karta za njihov koncert prosle god u zg-u, upuco' bi se sad najradije sto nisam otisao
Predobra svirka, malo kratak koncert ali svakako jedinstvena prilika čut maynarda i ekipicu kako deru Vicarious i 46&2 .. nezaboravno