Citiraj:
Autor xPsycho
gle ocito nisi probao te zvucnike tako da neznas o cemu govoris ..... imam te zvucnike sad vec oko 2 tjedna i niti zvucnici krce kad ih pojacas ( a vjeruj mi vec su i radili na 100% glasnoce) a niti ne zuji woofer kao sto je bilo kod nekih starijih geniusovih zvucnika ... mozda su tebi krcali zvucnici kad si mozda pustio neku mp3-icu s 50 bitrateom
uglavnom meni prosjecnom korisniku sluze i vise nego dobro ( filmovi , igre , muzika ) za te pare ako ti treba 5.1 svakako ih poslusaj ako imas prilike
|
Ja bih se kockao, pa uzeo z cinema.
Ne ulazim u sfere koliko što košta i što se može kupiti za te ili slične novce, ali poveo bih se za onim što mi se sviđa ne obazirući se na to što će netko reći da su 2000 Kn, ili što još malo fali do z5500, ili da postoji duplo jeftiniji genius, ili da se skoro pa može složiti i hifi za te novce (yeah right).
A ako si zapeo za z5500, ne vidim razlog da ih ne kupiš, imaju doslovno sve što ti treba za računalo i još više.
Nemaju šta biti prejaki jer zvučnici nemaju snagu, a sami 5500 imaju solidno riješeno podešavanje svih mogućih parametara glasnoće, od svakog satelita do samog subwoofera. Ukoliko još vjeruješ o podacima deklariranih watta na kutiji, moram te razočarati pa reći da svaki satelit ima 3" driver deklarirane snage 15W, a sub 80-120W. "Snaga" po kanalu se zbraja tako što se zbroji "snaga" satelita i subwooera, i ta se "snaga" subwoofera dodaje svakom satelitu. Sve skupa, piši vrit, jer ti brojevi apsolutno ništa ne garantiraju, niti kvantitetu, niti kvalitetu.
Ako dvoumiš, bolje uzmi skuplje da kasnije ne žališ.