View Single Post
Staro 30.11.2008., 20:09   #519
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Fala kurcu na ovom HD patch-u, igra sad izgleda poprilično bolje, najviše se vide oštrije teksture ceste, al ono šta je najbitnije, više nije tak blještavo

A za one koji imaju problema sa AA, treba preimenovat nfs.exe, ugasit AA u igri, a u CCC podesit AA kak vam paše.

Problem sa AA je u ovome:
Shortcut za undercover je nfs.exe, a u catalystu već postoji "profile" za stariju nfs igru isto pod nazivom nfs, i onda driveri koriste profil prilagođen toj starijoj igri umjesto za undercover, pa kad se nfs.exe preimenuje, AA proradi. Isto vrijedi i za crossfire i X2 koji navodno ne radi u undercoveru, a sa ovim malim tweak-om proradi. To je otprilike sažetak od onoga što sam pročitao ovdje http://forums.amd.com/game/messagevi...&enterthread=y), i ovdje http://www.ngohq.com/news/14967-need...ity-tweak.html

Ja sam probao, funkcionira, na okolišu se vidi razlika, a na autima djelomično, tj još uvijek nije skroz izglađeno, obzirom da je to ipak improvizacija, al bolje je neg prije. Još samo da riješe te nevjerojatne sjene, onda će igra bar izgledat kolko-tolko dobro.

A što se same igre tiće, igro sam evo 2 sata...mislio sam da poslje ProStreet-a gore ne može, al eto uvjerio sam se da ipak može.
ProStreet je izgledao bolje, bolje se "vrtio", a kolko god je osječaj vožnje bio daleko od realnog, bar je bilo lakše upravljat autima, bilo je više fluidno i ujednačeno, dok je u Undercoveru upravljanje autima borba sa kontrolama i speed-brakerom onim, koji je u Most Wantedu funkcionirao puno bolje.
Sa MW se igra neda uspoređivat (osim generalne ideje koja je super), pokušali su napravit svojevrstan remake MW-a, al im nije uspjelo, najviše zbog te trzave fizike auta, stražnji kraj nemože proklizat ni da je led na cesti, čim pipneš skretanje, auto trenutno i oštro skrene, nema uglađenosti, nema mjesta finim preciznim manevrima, sve na "pas mater" kak bi se reklo......loš osjećaj vožnje, a to je najbitnija stavka ovog žanra.
Jedino što stvarno mogu pohvalit su modeli auta, stvarno detaljni i odlično pogođeni.

Mene je igra razočarala jer sam sad zbilja očekivao puno, obzirom na cijelu prašinu koja se digla, obzirom na to da su išli napravit nešto slično MW-u (koji mi je najjači NFS ikad), i obzirom na katastrofu koju su doživjeli sa prostreetom, očekivao sam da će se potrudit oko ovoga.
Nisam čak ni siguran dal ću preć ovo, jer upravo instaliram MW, a Undercover će vjerojatno dolje sa harda.
Atrax je offline   Reply With Quote