Čim sam instalirao igru stavio sam sve detalje na max, skoro sam pao u nesvjest.
Kako pretjeruju sa tim HDR-om ili šta je već to nema nigdje, ko DIRT izgleda. Užas!
Sjene su užasne, iscrtavaju mi se 50 metara ispred mene što me jako živcira, sve previše blješti i sa maximalnim AA imam užasno nazubljene rubove.
Grafički me igra totalno razočarala, Pro Street mi je po tom pitanju bio bolji iako sam i u njemu morao malo smanjivati glupe world efekte.
Nakon što sam te efekte stavio na Low igra je koliko-toliko igriva iako me upravljanje autima strašno živcira. Način na koji kreću, startaju i koče su najužasniji što sam ja vidio do sada.
Da nema glupog buga sa izgledom guma (plavo-bijele šare po gumama) kad se isključe sjene, ugasio bih ih jer samo smetaju u vožnji kad se tako iscrtavaju.
Pro Street možda nije ima neku pametnu priču ali je meni bio puno igriviji i zabavniji od ovoga.
Također me živcira premalo različitih tipova modificiranih branika i sl (to me i u Pro Streetu živciralo). Ako već rade tuning nek ga rade pošteno, sa barem 10 različitih tipova branika i to kao u NFSU1 da se mogu kombinirati i da budu barem 3 widebody modifikacije. Naravno, da ostane ovo mjenjanje izgleda određenih dijelova branika, spojlera i sl. ali d abude barem duplo više detalja koji se mogu promjeniti.
Nabijaju hrpu felgi, a tako malo dodataka za karoseriju, užasno.
Kao napravite auto koji će biti jedinstven a onda ti daju tako malo najvažnijih dodataka da je to naprosto nevjerovatno
Već u nekoliko nastavaka NFS-a glupost je što auti ne mijenaju zvuk kad im se promjeni auspuh.
I bilo bi ima pametno da stave kao u npr Gran Tourismu da kad se daje gas na početku utrke kazaljka divlja gore dolje i da zvuk to vjerno prati. To po meni daje puno bolji osjećaj pri početku utrke, a ne ovako da se samo nabije do kraja i stoji, a po zvuku se lagano čuje kako variraju okretaji.
I zašto pobogu ne stave više malo normalnijih auta tipa Megane, Accent, Punto, Clio i sl. (ne samo najnoviji nego i stariji modeli) koji su baš odlični za tuning tematiku u igri.
I nek napokon daju Hondu NSX!!!
A najveća glupost od svih je da čim se počneš utrkivati utrkuješ se sa nekim bijesnim autima koji bi svi bili barem 4 puta bolji od tvog početnog auta čak i da nisu tunirani. Naravno, likovi na početku igre nemaju jake motore i sl. ali glavno da im je izvana auto kao da ima 5000ks.
Ugl, 4/10 od mene, PS mi je bio 6/10.
Najgori NFS do sada po meni.

NFS Undercover