Evo da ovdje kažem jer nisam stigao u tpicu koji sma otvorio neki dan zbog locka. Možda je bila moja greška što nisam naveo za što koristim komp kadqa sma pitao za kombinaciju i količinu memorije - pa evo da ovvdje to ispravim:
Dakle, da, koristim Vistu, kao što su neki naveli kao mogućnost, i da, igram igre tipa Crysis, između ostalog. Ne smao takve igre, nisma baš jedan od onih tech frikova koji igraju smao novo (dan danas uostalom igram starcraft na 20"ws monitoru

), ali ono, znam i zaigrati i takve igre, jer igram sve što mi valja bez obzira na grafiku, ali sam jedan od onih koji moraju imati uvijek sve na max detaljima. Da pojasnim - nije mi važno da igra izgleda ultra mega supe lijepo, uostalom da je tako ne bih imao Nintendov DS, nego Sonyev PSP za prijenosnu konzolu, ali nije mi prihvatljivo ako igra nije na max detaljima, ma kako ona izgledala i koliko stara bila, jerbo je tek tako igra onakva kakvom su ju kreatori zamislili, i sve ispod toga nije potpuni doživljaj igre. No malo sma odmakako od teme, pa da se vratim na nju:
Dakle - Vista (i tesko da cu se vracati na XP vise "danas") - igranje zahtjevnih igara - manji rad u PS-u - malo veci u AutoCADu - puno veci, i sve veci i veci u programima za 3D modeliranje i slicne namjene tipa Catia, Solidworks, Pro/ENGINEER i sl, sa napomenom, kao sto sam rekao, sve vecim koristenjem tih programa, sto zobg vlastite zanimacije, sto zbog faksa, a i ako bude sve ok, vrlo skoro i posla
Eto, pa ako netko ima slucajno sta dodati, ako se uopce i sjecate o cemu je rijec - evo ovome:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...02#post1204402