Citiraj:
Autor elvis again
Prvi favorit mi je Nokia N78:
no pitanje je sto s tom tipkovnicom? Nisam tip koji previse tipka SMS ali opet znam napisat do 10-ak poruka dnevno. Dal je netko isprobal tu tipkovnicu pa da mi kaze iz prve ruke?
|
Tipkovnica losa. Mob glomazan. Od ovih navedenih bih ga smjestio pred kraj popisa.
Citiraj:
Autor elvis again
Drugi favorit SE C702:
no on ima manji ekran i nema symbian. No zato je dost jeftiniji, otoporan na udarce i prasinu i kod njega nema problema sa tipkovnicom.
|
Hmmm, kod ovog telefona ima i prednosti i mana. Prednosti po meni definitvno nisu toliko vrijedne koliko ih mane ubijaju (gps npr).
Mobitel je uzasno trom, animacije izbornika se odvratno sporo vrte, kamera je na moje cudenje i nenavkinutost te bolje kod SE izuzetno spora i gotovo je nemoguce napraviti sliku a da nije mutna... Vise puta sam frendu upgradeo software ali nista od toga... Plus je definitvno ogroman ekran...
Kazes da nema problema sa tipkovnicom... E i tu se ne bih slozio. Tipke su iznadprosjecno tvrde, a i ispodprosjecno malene, te jos k tome i zaobljene tako da je povrsina kojom prst pritisce tipke jako malena... definitvno nije za pisanje poruka, pogotovo ako i ovdje spomenem sporost softwarea... Treba mu dosta da napise rijec... I one dvije tipke za javljanje i prekidanje poziva su tako lose smjestene da bih najradije nekome zafitiljio mob u glavu...
Citiraj:
Autor elvis again
Treci favorit mi je Nokia N82:
koja ima sve sto mi treba ali drzi visoku cijenu i malo ne ciglastog izgleda.
|
Simpa telefonchek... Mana mu je njegova glomaznost

Po meni nasljednik odlicne nokie N73... Mana kao i kod n73 je skucena i nabijena tipkovnica, dok je ovdje jos zacinjena i time sto su tipke malene... jednostavno mi ne odgovara njeno guranje na skroz donji dio telefona...
Citiraj:
Autor elvis again
Četvrti konkurent je Nokia 6210 Navigator:
Cijena je malo viša ali opet niža od N82. Veci problem je to sto je slide i plastika na njoj djeluje dosta jeftino.
|
Definitvno su mane sto si naveo... plastika djeluje jeftino, isto kao i ko n96, a ova slajd tipkovnica nije nista bolja takoder... jednostavno je neugodno tipkati...
Citiraj:
Autor elvis again
Peti konkurent: SE W760
Slicno kao i C702 samo sto jos iam i slide mehanizam pa jos jedan minus vise zbog toga...
|
Ovaj ti je mob IMO bolji od c702... Na njemu slobodno zanemari sto je slajd...
Ima fino obradenu tipkovnicu sa dovoljno velikim i NE skucenim tipkama, a software u odnosu na c702 radi savrseno...
Eto par opaski na dane mobove... A od prijedloga ti necu nista dati jer bi ih bilo toliko da se ne bi sam znao odluciti... pogledaj koji ti se svida pa pitaj