View Single Post
Staro 30.11.2008., 00:51   #19
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor elvis again Pregled postova
Prvi favorit mi je Nokia N78:
no pitanje je sto s tom tipkovnicom? Nisam tip koji previse tipka SMS ali opet znam napisat do 10-ak poruka dnevno. Dal je netko isprobal tu tipkovnicu pa da mi kaze iz prve ruke?
Tipkovnica losa. Mob glomazan. Od ovih navedenih bih ga smjestio pred kraj popisa.

Citiraj:
Drugi favorit SE C702:
no on ima manji ekran i nema symbian. No zato je dost jeftiniji, otoporan na udarce i prasinu i kod njega nema problema sa tipkovnicom.
Hmmm, kod ovog telefona ima i prednosti i mana. Prednosti po meni definitvno nisu toliko vrijedne koliko ih mane ubijaju (gps npr).
Mobitel je uzasno trom, animacije izbornika se odvratno sporo vrte, kamera je na moje cudenje i nenavkinutost te bolje kod SE izuzetno spora i gotovo je nemoguce napraviti sliku a da nije mutna... Vise puta sam frendu upgradeo software ali nista od toga... Plus je definitvno ogroman ekran...

Kazes da nema problema sa tipkovnicom... E i tu se ne bih slozio. Tipke su iznadprosjecno tvrde, a i ispodprosjecno malene, te jos k tome i zaobljene tako da je povrsina kojom prst pritisce tipke jako malena... definitvno nije za pisanje poruka, pogotovo ako i ovdje spomenem sporost softwarea... Treba mu dosta da napise rijec... I one dvije tipke za javljanje i prekidanje poziva su tako lose smjestene da bih najradije nekome zafitiljio mob u glavu...

Citiraj:
Treci favorit mi je Nokia N82:
koja ima sve sto mi treba ali drzi visoku cijenu i malo ne ciglastog izgleda.
Simpa telefonchek... Mana mu je njegova glomaznost Po meni nasljednik odlicne nokie N73... Mana kao i kod n73 je skucena i nabijena tipkovnica, dok je ovdje jos zacinjena i time sto su tipke malene... jednostavno mi ne odgovara njeno guranje na skroz donji dio telefona...

Citiraj:
Četvrti konkurent je Nokia 6210 Navigator:
Cijena je malo viša ali opet niža od N82. Veci problem je to sto je slide i plastika na njoj djeluje dosta jeftino.
Definitvno su mane sto si naveo... plastika djeluje jeftino, isto kao i ko n96, a ova slajd tipkovnica nije nista bolja takoder... jednostavno je neugodno tipkati...

Citiraj:
Peti konkurent: SE W760
Slicno kao i C702 samo sto jos iam i slide mehanizam pa jos jedan minus vise zbog toga...
Ovaj ti je mob IMO bolji od c702... Na njemu slobodno zanemari sto je slajd...
Ima fino obradenu tipkovnicu sa dovoljno velikim i NE skucenim tipkama, a software u odnosu na c702 radi savrseno...

Eto par opaski na dane mobove... A od prijedloga ti necu nista dati jer bi ih bilo toliko da se ne bi sam znao odluciti... pogledaj koji ti se svida pa pitaj