View Single Post
Staro 29.11.2008., 16:31   #602
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Shuky Pregled postova
u kojem smislu, nakon sto skinem i recimo instaliram graficku, dalje ima problema ili?
pitam zato,jer ako cu imati dalje problema da odustanem

vidim da ima vise verzija leo4all...
da trazim onu koja ima moju grafulju?
Nećeš imati problema. Skini Leo4allv3 i njega instaliraj, taj ti je najkompatibilniji za tvoju mbo. Nerma drivera za tvoju grafu, ali to nije problem, driver (kext) skineš kasnije i instaliraš ga, kao i u windowsima.

Kext za grafu potražiš ovdje:
http://forum.insanelymac.com/index.php?showforum=151

Eventalno možeš probat instalirat iDeneb 10.5.5., on ima brdo drivera već u instalaciji, ali ja nisam imao uspjeha s njim na ovoj DFI ploči, tako da...

@deskjett, ovakvu poruku još nisa vidio, vjerojatno nisi dobro formatirao hard ili particiju. Bolje je instalirati na cijeli formatirani disk, ali ide i na particiju, poželjno je da je primarna.

Formatiraš iz windowsa ili iz neke linux distribucije u fat32, i u instalaciji OSXa formatiraš s disk utility u HFS+ journaled

Odmah nakon formatiranja, ako je bilo uspoješno, trebao bi dolje lijevo vidjeti da je disk ili particija mounted. nakon toga zatvoriš disk utility i dalje ti instalacija sama nudi hard/particiju za instaliranje. Velim, ako si dobro formatirao