Citiraj:
Autor Burko
ovo sam namjerno napisao samo da vidim reakciju kada se spomene bozanstvo po nazivu "alkohol". nisam nigdje napisao da bi htio takav zakon, ali popratne nuspojave jesu onakve kako sam napisao.
|
Potpuno svejedno koje "bozanstvo" si spomenuo kada ti je usporedba deplasirana. Sto se mene tice, u birtijama si mogu trpati u venu stol do mene ako ce se ponasati pristojno i nece ometati druge na bilo koji nacin. To oni koji puse ne shvatjaju. I zato je lijepo da su dobili cipelu.
Citiraj:
btw, necu ostat duzan jer nisam do sada, ali ser kenj drk bla sperm - fino izrazavanje, vidi se becka skola .
|
Ja sam izmislio becku skolu.
Citiraj:
i opet kazem, ja podrzavam sve zakone koji su dobri, ukljucujuci i ovaj za zabranu pusenja na svim javnim mjestima. nacin na koji je donesen i prezentiran - ne podrzavam.
|
Brutalno si silovan slusajuci Dadu Milinovica i njegove mudre prilikom iznosenja zakona? Donesen je zakon, nema pusenja na tim i tim mjestima i bok. To sto novine i televizija nemaju o cemu pametnije pisati i puno je pogodnije da se laprda o necemu tako nebitnom nego o realnim problemima je drugi par grafickih kartica... Sto nisi bio gorljiv i propeo se na zadnje noge u bespredmetnim lamentacijama, kad je vec vezano, za zdravstvenu reformu, koja je neminovna, a ima nemjerljivo dalekoseznije socijoloske posljedice nego nekakva zabrana pusenja?