View Single Post
Staro 29.11.2008., 10:00   #17
elvis again
In the ghetto
Moj komp

elvis again's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Pozdrav
Posto se na bavim previse mobilnom telefonijom trebam bvas savjet, prijedlog i slicno...
Kupujem novi mob jer je moj SE V630i vec pri izdisaju...
Razmisljam puno u symbian mobitelu sa vecim ekranom 2.2" min (2.4"- taman), solidnim GPS prijemnikom i metalnim kucistem (no to nije uvijet) jer mob koji trazim ionako ce biti u jednom komadu (ne preklopni niti slide). Kamera mi nije od presudne važnosti (no da ima barem 3.2mpix).
Kupnja bi isla preko oglasnika ili eventualno na R1. Cijena max 1600kn pa na niže (sto niže to bolje). Ne patim da imam najbolji mob na trzistu vec neki bang for a buck mobitel.

Prvi favorit mi je Nokia N78:
no pitanje je sto s tom tipkovnicom? Nisam tip koji previse tipka SMS ali opet znam napisat do 10-ak poruka dnevno. Dal je netko isprobal tu tipkovnicu pa da mi kaze iz prve ruke?

Drugi favorit SE C702:
no on ima manji ekran i nema symbian. No zato je dost jeftiniji, otoporan na udarce i prasinu i kod njega nema problema sa tipkovnicom.

Treci favorit mi je Nokia N82:
koja ima sve sto mi treba ali drzi visoku cijenu i malo ne ciglastog izgleda.

Četvrti konkurent je Nokia 6210 Navigator:
Cijena je malo viša ali opet niža od N82. Veci problem je to sto je slide i plastika na njoj djeluje dosta jeftino.

Peti konkurent: SE W760
Slicno kao i C702 samo sto jos iam i slide mehanizam pa jos jedan minus vise zbog toga...

Ne ogranicavam se striktno na ova 5 proizvoda, dapace spreman sam uzeti i druge u obzir s navadenim karakteristikama. Stoga cu poslusat sve savjete koji iamju makar i malo logicnosti. Ubiti je najveca restrikcija je cijena!

Hvala i pozdrav...
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor

Zadnje izmijenjeno od: elvis again. 29.11.2008. u 10:59.
elvis again je offline   Reply With Quote