Dosao mi danas taj covjek sa uplatnicom pred fax. Onda sam ga poslao na gruntovnicu da mi kaze do kud je posjed fakulteta i to naravno nakon sto sam ga pitao dali ima upaljac i puhnuo mu u facu. Dvaput.
ja cu UVJEK, ali UVJEK u bircu uzet tanjur i rabit ga ko pepeljaru i nema te sile na svijetu i kazne koja ce me natjerati na drugacije i to mozete uokviriti i staviti na zid. Svaka cast zakonima, ali kad je nesto glupo je glupo.
Mislim ova cijela Visagelike politika prema zdravo zivotu je glupost, pa 80 i 90 i prije nije bilo glumca, pjevaca, ma nikog bez pljuge u rukama. Mislim o cemu mi to pricamo? Sad je to IN, pa sad svi nepusaci opako zabrijali na to? Mislim imam prijatelja nepusaca i oni kojim smeta nejdu u birtije, a ti i tako i tako nebi isli u birtije jer su mahom asocijalne, povucene nerdy smoks osobe koje se nape 1 na mjesec da ljudi ne misle da su totalni papci, nego polupapci. da se razumijemo ovo nejde sve nepusace nego samo ove dezurne babe koji su lokalni dušebrižnici za zdravlje ostalih. ak ti smrdi wc nemoj ic pišat u njega, ak ti smrdi birtija nemoj ulazit u nju, ak ti smeta pušač nemoj se druzit sa njim i bok.
Mislim taj cijeli anti smoke hype me podsjeca na nesto. Podsjeca me na pojavu metro muskaraca. Aha. Znaci sad vise muskarac koji 8 sati provede u ducanu birajuci traperice i majce, muskarac koji ide na pedikure, frizure, brije prsa i dupe dakle sad vise nije peder nego je metro. Znaci to je sad In i to se sad fura. Tak se sad fura da je nepusenje kul. Pa se kasnije ispostavi da svi ti metrici vole da im se tu i tamo ''pocisti dimnjak'' . Tak i sad ovo sa nepusacima i prije i kasnije ce se pokazati da je to jos jedan nacin za drzavni (svijetski) harac na raju i jos nesto sto cemo vidjeti vremenom.
Zakon je glup i nema veze sa mozgom i nije prvi takav zakon. Ljudi zaboravljaju da je ovo ipak I. Europa i da mi imamo neku svoju kulturu koja se razlikuje od drugih zemalja zapadne europe i da je to naprosto tako kako je. Kultura pušenja i kave je sigurno veca 300% nego sto je u jednoj španjolskoj i prema tome se treba i zakon regulirati. Jer ponavljam to nije promet, kriminal i slicno di se ljude da odgajat, nego to je kultura ovog podneblja i gotovo. Mislim nije prvi put da se vodi hajka na nesto i provodi drzavni harač. Mislim da se tako i alkohol probao zabraniti