View Single Post
Staro 28.11.2008., 20:45   #33
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Grofaz Pregled postova
...Za ovo mogu reć da imam osobno dvije nezavisne potrvde za sada. Ja kažem ljudima nek stave na nativnu, još im dam i svoj DVi kabl iz sport billy supersaga jer svoj nemaju, probaju i kažu mi "kaj si ti normalan?!"
E iskreno, to dvoje si objesi mačku o rep. Neš ti reprezentativnoga uzorka od njih čak 2. Pa gdje ti je tu uzorak? Mi kad smo u firmi prije par godina prelazili s crt-a na lcd svi odreda; od baba pred penziju do curetaka od 18 - njih 50 koliko ih je kod mene na lokaciji - svi su bili suprotnog mišljenja. Prvo sam im pokazao kako to izgleda "po starom" odnosno na rezama na koje su navilki na crt-ima, no kada su vidili nativ reze (19" LCD 1280x1024) svi su pljeskali od sreće. Da ne spominjem sve one kojima sam slagao/obnavljao kompove itd.
Drugi par rukava je tehnologija i "ubijanje topline crt-a" kako bi to moj kolega rekao, ali ovo stvarno nema smisla. Tehnolgija i napredak je uništila dobar dio određenih stvari, no nešto dobroga je i donijela. A to nešto je native reza, ma koliko mi/ti šutijeli o tome
tor je offline   Reply With Quote