28.11.2008., 20:05
|
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Autor domy_os
S tobom onda nešto nije u redu, odi kod okuliste. Mislim, na 19" LCD-u su ti slova premala? Ili pričaš lovačke ili nisi ni radio na takvom LCD-u jer se slova na njemu vide sa, pazi sad, udaljenosti veće od 150 cm i to ne samo vide nego i mogu bez problema pročitati. Trenutno tipkam po notebooku koji po širini ima istu rezu kao 19" LCD, ali na skoro 4" manje i njegova slova vidim pročitati na preko 100 cm, a najčešće čitam na negdje između 50 i 100.
|
Pa možeš ti slobodno davat i tajna znanstvena istraživanja iz area 51 kako je nedvojbeno utvrđeno da se može i screen sejver na kojem je kineski zid vidjet s mjeseca golim okom, al činjenica da je večina ljudi (koji btw imaju isti genom ko ti i ja) drže lcd-ove na ne-nativnoj. Je a zakaj je to tak?
To da ja imam osjetljive oči to je istina btw, al nevezano uz moju povijest bolesti većina 100% zdravih ljudi (koje sam ja vidio da imaju lcd-ove) rađe drže na ne-nativnoj.
Citiraj:
Autor domy_os
Ovo o držanju nenativne rezolucije neću komentirati... Čemu onda uopće ti ljudi kupuju LCD, ako ga ne drže na nativnoj rezoluciji?
|
Odgovor je jednostavan, jer nemaju ništa drugo za kupit. To je činjenično stanje.
Citiraj:
Autor Ladybug
Ne znam ti ja kaj je to non TN, sweetie. Jel to ono kad pod različitim kutem imaš različite brightness i contrast? Cos Google ain't too helpful.
|
A ono, lipša slika, ka. 
|
|
|