View Single Post
Staro 28.11.2008., 20:05   #26
Grofaz
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
S tobom onda nešto nije u redu, odi kod okuliste. Mislim, na 19" LCD-u su ti slova premala? Ili pričaš lovačke ili nisi ni radio na takvom LCD-u jer se slova na njemu vide sa, pazi sad, udaljenosti veće od 150 cm i to ne samo vide nego i mogu bez problema pročitati. Trenutno tipkam po notebooku koji po širini ima istu rezu kao 19" LCD, ali na skoro 4" manje i njegova slova vidim pročitati na preko 100 cm, a najčešće čitam na negdje između 50 i 100.
Pa možeš ti slobodno davat i tajna znanstvena istraživanja iz area 51 kako je nedvojbeno utvrđeno da se može i screen sejver na kojem je kineski zid vidjet s mjeseca golim okom, al činjenica da je večina ljudi (koji btw imaju isti genom ko ti i ja) drže lcd-ove na ne-nativnoj. Je a zakaj je to tak?

To da ja imam osjetljive oči to je istina btw, al nevezano uz moju povijest bolesti većina 100% zdravih ljudi (koje sam ja vidio da imaju lcd-ove) rađe drže na ne-nativnoj.

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Ovo o držanju nenativne rezolucije neću komentirati... Čemu onda uopće ti ljudi kupuju LCD, ako ga ne drže na nativnoj rezoluciji?
Odgovor je jednostavan, jer nemaju ništa drugo za kupit. To je činjenično stanje.

Citiraj:
Autor Ladybug Pregled postova
Ne znam ti ja kaj je to non TN, sweetie. Jel to ono kad pod različitim kutem imaš različite brightness i contrast? Cos Google ain't too helpful.
A ono, lipša slika, ka.
Grofaz je offline   Reply With Quote