Unaprijed isprika ako sam ovo stavio na krivo mjesto, posto ne znam kuda bi ovo mogao staviti.
Prije cca. 3 tj. dostavio sam prijavu za izdavanje digitalnog certifikata (osobni certifikat) u Fina poslovnici ,posto je spomenuta firma glavni CA u HR koji izdaje certifikate za elektronicki potpis.
Prvo .. napomenuo bi da su mi na certifikatu upisali krivu domenu e-maila tj. napisali su
xxxxx@hi-t-com.hr umjesto
xxxxx@hi.t-com.hr. Na taj nacin mi je onemoguceno slanje potpisanog e-maila.
Drugo ... prilikom autentifikacije morao sam im dati moj JMBG iako u novoj osobnoj ne postoji mjesto gdje se moze to potvrditi.Na kraju sam im dao moju staru vozacku dozvolu (koja je istekla prije cca. 1 god.) i na osnovi tog dokumenta, koji je ne vazeci ... izvrsena je provjera mog identiteta.
Kad sam dosao doma i kad sam vidio da je upisana kriva domena moje e-mail adrese, odmah sam nazvao sluzbu za korisnike i receno mi je da ce to biti rjeseno u par dana.Ostavio sam broj telefona, posto su rekli da ce me nazvati cim srede stvar.
Naravno od poziva nista. Cekam vec cca. 3 tj. da me nazovu i da mi kazu sto je sa mojim certifikatom .. posto takav certifikat ne mogu koristiti. Naravno da sam zvao jos 2x nakon toga .. ali sam oba puta dobio odgovor tipa :"Vas zahtjev je jos u obradi". I sad se ja pitam : "Platio sam uslugu oko 250Kn i sto sam dobio?"
Namjerno ovo pisem da vidite kako glavni CA u HR tj. Fina brine o svojim korisnicima koji samo zele ono sto su platili. Nadam se da ne trazim previse.