@ crash : jel se kod frenda računa ko prva il druga ruka?

Meni nije toliki hype oko tih šperploča tajvanskih,daleko od toga da to nije možda i najbolji Genius zvučnik ali sad baš da je toliki wow,nije. Meni prvo 2.0 nikako ne leži bez subwoofera jer sam tako navikao,da neki vrag čuči dolje i trese pola stana,jednostavno subjektivna stvar ukusa.
X530 reć da je tako ultrauber loš mislim da je stvarno glupost,jer za cijenu koju nose na sebi,pogotovo tu na newsima i forumima,za 300kn,350 nema boljeg 5.1 seta. I to je word. Nema.
Ne znam,glupo mi je ulazit sad po stoti put u makljažu oko zvučnih,čuo sam sve Realteke od AC97 i 655 chipa do 889A i meni taj Bass ne leži. Prejak je i taj signal iz zvučne je neprecizan, kad se spoji sa lošim subwooferom bilo sad 2.1,5.1 ili neki drugi trash sistem,rezultat je očajan.
A čuo sam ih na Trustu 2.1 i 5.1,Lođiju 2.1 i 5.1,ne zaboravi da sam i ja imao X220 lođi,prodao mattu ako se ne varam,ili nekome tu. X530 prodao kljaji. Creativeu inspire i itrigue. Naslušao sam se trasha za cijeli vijek.
Nije mi nikako Realtekov Bass legao.
Pri tome definitivno stojim da ako nešto na X-fi seriji radi,i inačicama,da je to Bass Redirection i Equalizer,o ostalome i možemo diskutirati,uz jasno EAX za igre koji je nenadhebiv.
Taj 2000x je odličan,ali sad baš da je X530 uberloš,meni nije.
Sad imam Z2300 i nisam bolji PC komercijala zvuk čuo. Ne ulazim u Hi-Fi jer ima ekipe tipa srale i fleks koji su tu profesori,a ja tu veze nemam,hi-fi mi dođe ko naziv za pahuljice il nešto.

Ali stvarno,šta se tiče komercijale 2.1 i 5.1 čuo sam bar 20 setova. Da,iz prve ruke. I desetak zvučnih.