View Single Post
Staro 28.11.2008., 11:31   #274
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
ja podrzavam strance,ali ne bilo kakve. evo ibanez je dosao u paketu s onim drugim a pokazao je puno vise od moralesa i onih drugih koji su puno vise placeni. I eduardo je malo placen i opet je bio pogodak. Svi ovi ko fol cuda od igraca-nista.
Sto se tice Dinama,vec godinama govorim kako nece biti nista od Dinama ili Hajduka ili nekog drugog kluba dokle god se u klub vracaju potroseni i stariji igraci koji misle da su bogovi jer su igrali u vecim ligama. Balaban,Sokota,Tudor,Zivkovic,Biscan itd itd,to sve treba stavit u drugu ligu da igraju. Ako se zeli naprijed. Pravi igraci se rijetko vracaju, oni bi trebali zavrsit karijeru kao Boban recimo.
S druge strane,zbog tih starijih,i ovi mladi se razbahate kad kupe novi BMW ili AUDI. I to je to. Nema tu puno filozofije. Nece biti nista od Dinama dok ne pocne sam stvarat igrace kako treba ili uzimat mlade potencijale a ne neke tamo Balabane ili Sokote.
Ibanez - on ce biti veliki igrac i naravno kad bude u najboljoj formi,prodat ce se i to je opet banana za Dinamo. To se ne moze sprijecit jer ce Ibanez sam htjet otici kad bude dobio neku super ponudu,nemozes ga zadrzat kad je HNL banana.
Igra jucer nije bila losa,ali vidi se da se pokusavalo nadigrat Spartak kao da je Croatia Sesvete. Nije spartak jak,ali je dovoljno jak da uzme Dinamu bodove. Isto tako je bio Basel,i Brann. KAd se ne mogu proci te ekipe, bolje da se ne igra s Milanom i slicnim,iako bi bilo lijepo vidjeti Milan u ZG-u ili Dinamo na San Siru.
spawn je offline   Reply With Quote