View Single Post
Staro 28.11.2008., 11:05   #56
MimiX
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor MAN-tga Pregled postova
ja san počeja igrat menagera od 2000. god znači ovo mi je 9 godina i nikad nisam igra taj Fifin menager al masa ljudi, baš krcato ljudi koji se bave sa ovim rekli su mi da je 100 puta bolji FM menager od Fifina...ja ga nisam igra, al virujen da bi mix od oba ta bio savršena stvar...jer sad mi isti ti ljudi govore da ima dosta stvari koje su bolje napravljene u fifinom menageru nego u FM, ali da je FM puno realniji i da ima veću bazu igrača...pa sad...ko voli nek mizvoli, ja ostajem vjeram FM.u...
Ne znam baš što se realnosti tiče, ne vjerujem da postoji razlika, čak mislim da je Fifa manager realniji... Kod 3D utakmica imaš mogućnost direktnog sugeriranja igraču što da napravi, dakle imaš direktan utjecaj na utakmicu, mada ne u svim segmentima....

Jedina prednost FM-a je baza koja je povećana na uštrb grafike...
kad bi se Fifa Manageru povećala baza i dodalo par sitnica iz FM-a bio bi savršen, ali i ovako je puno bolji i što je najvažnije igriviji od FM-a.

Čak se i u detaljima može pohvaliti FIFA manager, realne fotografije stadiona, gradova i igrača pojedinog kluba... jedina stvar je što bi to trebalo s vremenom proširiti na sve klubove...

Vjeruj mi probaj igrati Fifa manager i nemoj vjerovati što pričaju ljudi... Postoje osobe koje su opsjednute statistikama i brojevima, ali ako se želiš osjećati kao pravi menadžer koji upravlja klubom u svim aspektima, a onda kad dođe subota sjedneš na klupu i pogledaš pravu tekmu kao na tvu...

Najslađe mi je kad taktikom uspijem nadmudriti neki jači klub i u krajnje neizvjesnoj utakmici uspijem pobjediti...

Ono, igrač trči prema šesnajstercu, a ti možeš odlučiti što želiš, dal da puca, loba, doda po zemlji, digne loptu suigracu na glavu...
Apsolutno je zakon... Znaš kad se meni ponekad čini bolje nego stvarni nogomet... Uz sve to publika ovisno o onome što se trenutno dešava na terenu reagira, žviždi, pjeva, skandira....

Onda od 20ak skillova sam odlučuješ što ćeš ga trenirati, a trening da si olakšaš prepustiš asistentu...
Milijun načina na koje možeš razvijati svakog pojedinog igrača, a isto tako i taktičke postavke ekipe...
Evo vjeruj mi, ja od početka devedesetih igram oba menažera(FM sam čak igrao i prije rata na spectrumu), ali otkad se pojavio prvi Fifa manadžer(tada pod imenom Total club manager) to mi je daleko najbolji menadžer...
S godinama se usavršavao sve više i više i polako ide ka savršenstvu...

Kad vodiš klub osjećaš se kao Ćiro i Mamić u jednom.... Apsolutno sve moguće možeš kontrolirati, a sve to uz prekrasnu grafiku u kojem je svaki igrač posebna individua i možeš ga promatrati ne samo kao igrača već i kao osobu... Dakle ukratko ovo ne samo da mi je najbolji menadžer nego je ujedno i jedna od najboljih igara koje sam ikad igrao...
Ekipa se stvarno potrudila, a nadam se da će u budućnosti licence, fotke i sitni detalji tipa maskote, kluba, adrese, real dresova obuhvatiti sve klubove, mada i sada obuhvaća na stotine klubova....

Svakako savjetujem svakome da proba igrati Fifa manager...
MimiX je offline   Reply With Quote