28.11.2008., 09:32
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
...
Citiraj:
Autor giga
Meni 3D daje novu dimenziju igri, bas tako nesto sam i ocekivao. Ne kuzim zasto su neki ocekivali 3D tipa PES ili FIFA,pa ovo je manager,ne igra ulogu grafika i kako se tribine tresu,nego taktika,meni je ok. U biti isto ko prije @D samo su dodali tu trecu dimenziju,visinu i malo uredili to. A mogli su i bolje istina,ali sto bi onda bilo u sljedecem manageru? Namjerno to rade,to se vec zna...
Ja sam poceo igrati sa Rijekom.
Na pocetku oko dovodenja igraca si na miru,jer za transfere ima nula E. Najskuplji igraci su Safaric(koji vise nije u RI) i Anas Sharbini oko 1.5 miliona Eura. Ahmad Sharbini nije u Rijeci i nema ga u igri cini mi se. Za sada sam dosao do skupina Lige Uefa. (pobjedio Grashoper,Stuttgart,Saturn i Dinamo B.). U prvenstvu Zagreb,Hajduk,Dinamo pa Rijeka... 15 kolo cca.
|
Probaj igrati FIFA manager pa ćeš vidjeti kako izvesti da vrhunski 3D(skoro ko na TVu) i menažerstvo zajedno funkcioniraju...
Foot.man zaostaje puno(ovaj 2D minijaturni prikaz je smiješan i tragičan, no bolje je nego krugovi svakako) i jedina prednost ove igre je je nešto veća baza igrača....
Mix. ove dvije igre bi bio prava kombinacija...
Zadnje izmijenjeno od: MimiX. 01.12.2008. u 09:23.
|
|
|