hahaha
smiješni bugovi
btw
i ja sam još dva bug-a pronašao
u prvom i drugom gradu je u svakom po jedan nevidljivi zid

nije dug, oko metar u igri, ali je tamo
@VulcanRaven
nisam našao taj mač, koristim longsword (ili kako se već zove, 82 damage), taj mi je dobar za sada, sve bodove stavljam na ancient knowlege do 250 da stavim mana regeneration i onda ću biti zvjer

, a strenght imam 142 (ovih 42 dobio od zadataka

)
btw
popi si potion da si ozdraviš endurance, neki protivnici imaju takav napad da ti uspore regeneraciju endurance-a, potion je plavo bijeli, ne znam kako se točno zove
što se tiće otkljućavanja škrinja, nauči samo za difficoult škrinje, impossible škrinje otključavaj sa spellovima open lock koje dobiš u igri dovoljno za to
zadnje što sam napravio je ubio 3 shadow beasta u jednoj spilji kod drugog grada (nikako da zapamtim imena

), i to sa mojim jadim mačem

sada sam 19 level, jako puno experienca se dobiva na questovima, protivnik po 100 exp, quest po 4000 exp

puno su protivnici slabiji sada nego u 3, tamo bez patcha te boar ubio sa dva udarca na normal, sa patchom je to olakšano, ali tu je ovako jako lako igrati, samo treba paziti na endurance, to je novo, u 3 to uopće nije bilo bitno jer si se mogao boriti iako ti je endurance bio na nuli, samo nisi mogao sprintati
sada sam tek skužio, ti prije 8 ujutro počinješ igrati gothic

stvarno ti se igra sviđa ili ti je jako dosadno
i pogledao sam malo službeni forum
http://forum.jowood.com/showthread.php?t=158367
ima već tip koji nabraja bugove

sada bi trebalo to precizirati da se vidi što je točno bug i gdje je da se može ispraviti