Mad_Duke!
Što se tiće San Andreasa, da zaigram ju zbog tih normalnih vozila i pojedinih textura jer mi se igra ćini realna. Općenito u toj igri ima bezbroj svakojakih mogučnosti i meni barem uz istinite stvari igrivost je odlična. No svatko ima svoj ukus, a o ukusima se ne priča.
Što se tiće FS-a, prvi komp koji sam imao je bila 486-ica i prva igrica koju mi je frend stavio jer pojma nisam imao je bila FS također na crno-žutom monitoru. Koliko znam simulator znači simulirati nešto iz stvarnosti, postići što stvarniju fiziku i djelovanje sila iz stvarnosti, a samim time i grafika igra tu ulogu (barem za mene da, za ostale se neću miješat). inače sam dovoljno vremena u zrakoplovstvu i dobro vidim razliku između npr. 2002 i X-a.
Pozdrav
Wolfblade!
Ja nisam nigdje rekao da je u općem smislu grafika najvažnija, nego sam rekao da je MENI najvažnija, u ostala mišljenja se neću mješati, 100 ljudi, 100 ćudi.
Što se tiće Spider- solitaira, ne igram ga, nego bzvz nabijam sate iz fore, ako igram šta to su onda COD, GTA, FS, NFS.
Pozdrav