View Single Post
Staro 27.11.2008., 17:35   #692
R2D2x2
Banned

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Gradjanin Pregled postova
samo primjecujem da je beskorisno trositi prostor za postove s takvim naprosto nemoguce odgovorljivim pitanjima.
kad nemamo o cem drugom raspravljat
vise manje svatko zna sta sve donosi od gameplay elemenata novi GTAIV (tipovi misija, NPCovi, grad, etc) posto je igra vani vec pola godine

ostaje nam samo raspravljati o grafici i kako je optimizirana za PCove
nema mi ni smisla raspravljati koliko je dobar gameplay ako ne mogu ni pokrenuti igru ili ako ce mi igra stekati svako malo bez obzira igrao na low ili high detaljima

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Thanks. Upravo si sam potvrdio. Grafika danas cini igrivost. Znaci, grafika mora biti dobra, da bi igra bila dobra
da, zato sto danas rijetko tko zna napraviti igru ciji ce uspjeh na trzistu nositi iskljucivo dobar gameplay

prosla su vremena baldurs gatea, fallouta, arcanuma, duke nukema, jedi knighta, grim fandanga, carmageddona etc - tj igara koje su imale fenomenalan gameplay koji te drzao za kompom 24/7 unatoc srot grafici

danas se ugl reklamira grafika - i u dosta slucajeva je ona dovoljna da igru izvuce na vrh (crysis sam presao iskljucivo zato da vidim kraj kad se zaledi otok i svu moc danasnjih shadera..)
R2D2x2 je offline   Reply With Quote