27.11.2008., 09:51
|
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Nisam probao Air, ali trebala bi biti ista. Po osjecaju mi je najslicnija predzadnjoj generaciji Macbookova, dakle, precizan i kratki hod tipki sa taman feedbacka toliko da znas da si pritisnuo tipku  Unatoc tome sto mozda izgleda krhko, ustvari je to piece dzubreta kojem ne mozes samo tako naudit  Naravno da nebudes mlatio ko konj po njoj (nebudes jelda?), makar sam ja znao par puta dobro opicit po space-u pa joj nije nis bilo. Prvu sam na poslu uzeo prije oko godinu dana i jos se drzi, a napila se vec kole, malo sam je pocistio (tipke se vrlo lako vade i vracaju nazad) i moze se koristit bez beda. Ako je redovito cistis od ostataka bureka, pepela, sjemenki (u biti sjemenke nit nemogu upast u nju, dodatna prednost) i ostalih sranja izgledala bu ko nova dosta dugo 
|
Tipkovnica je OK, čak i za veće prste. Ono što me smeta kod nje je to da se nakon nekog vremena počme lagano prljati, pa je treba oprati!
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Kakav ti je osjecaj vezan uz dugotrajnost? Mislim naravno poglavito na tipke (posto su kinda kljucan dio tipkovnice  )
|
Moja procjena je ta da je tipkovnica prilično dugotrajna. Ne uvija se, dobra je za tipkanje, a aluminij izgleda predoboro. Sve u svemu, jedna od rijetkoh tipkovnjača za koju bi dao tu lovu!
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Da bi dojam OS X-a bio potpun, potrebno je pocastiti se sa novom tipkovnicom 
Tipkovnica ima prakticno smjesten USB konektor za misonju ili USB stick (sa svake strane tipkovnice, ukupno 2 komada):
I jedna makro snimka da dobijete predodzbu o savrsenoj zavrsnoj obradi:
Cijena je nemala - 400kn, ali s obzirom da tipkovnica uspjesno prezivljava zaljevanje kolom (probao, nenamjerno, dvaput), punjenje pepelom i relativno se lako cisti i odrzava, uz savrsen (meni) osjecaj pri tipkanju uopce nisam razmisljao o cijeni. Naravno, sve dodatne OS X funkcijske tipke rade kako treba (Eject DVD, Volume up/down, mute). Nekome bi mogla zasmetati nesto manja tipka Return (Enter), te hladni osjecaj aluminija onima kojima cirkulacija u rukama nije bas naj-naj 
Prilikom prikapcanja nove malecke u software update-u ce se pojaviti Aluminum Keyboard Firmware Update 1.0:
Nakon update-a firmwarea, sve radi kako treba, a sam apdejt rjesava prilicno iritantan issue:
Eto, ja presretan 
/CUT
|
Eto i ja sve više razmišljam o njoj i Mighty Mousu
SU postao sam i nekoliko slika prije par dana
Citiraj:
Autor hardflat
Da dizao sam sistem da se vidi gdje me j--e i dobio:
IOATA controler device blocking bus
Phy connection faield status =0x00000000
|
Pa jesi napravio što sam ti preporučio?