View Single Post
Staro 27.11.2008., 07:57   #679
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor R2D2x2 Pregled postova
i sam kazes da je proizvod vise od pol godine na trzistu
iskustva i misljenja korisnika mozes procitati po cijelom netu
bilo na forumima ili blogovima ili specijaliziranim gaming sajtovima
ne vidim zasto inzistiras da ti tu netko sad dodje govorit o gameplayu kad to sve mozes sam proguglat u 10 sekundi - a i vecina ovdje su PC igraci, tako da ces malo teze naic na nekog konzolasa koji igra doticnu igru da ti posta svoje misljenje ovdje
to je zalosno jer ziher ima ljudi koji uz piceka haklaju i konzole pa bi bilo lijepo da napisu koju. iako ima milion review-a, ipak je nekako ljepse razmjeniti iskustva s domacim ljudima. pogotovo s uigranom ekipom picek experta. zisku to? nije da ne vjerujes onima, no ipak em napuhavaju ocjene ili totalno srozavaju (puno igara ocjenjenih malom ocjenom osobno sam s gustom odigrao tak da njihove ocjene...) a i ko ce znati ko je ko tamo. jel sponzor ili igrac. tu se nekak, ipak svi znamo

Citiraj:
Autor R2D2x2 Pregled postova
konzole kaskaju za PCom od trenutka izlaska na trziste (i hardverski i sto se tice ponude raznih usluga)
PC i dalje ima najvecu bazu gejmera na svijetu
to sto razni analiticari pisu o propasti PCa mos objesit macku o rep
hmmm, neznam di si skuzio u mojim rjecima da picek propada...samo rekoh KASKA...jer konzole dobe igre sada vec vise od pol godine unaprijed. to ipak nekaj govori
i totalno si u krivu jer se vec duze vrijeme omjer konzola/pc promijenio. pogotovo dolaskom boljeg xBoxa, pa Wi-a i pogotovo ps3ke. iako zadnja i nema previse naslova, bome su u kratkom vremenu nadoknadili sve zanimljive pc naslove, a bogme i neke prestigli. ako si das truda, pogledaj vremena izlazaka igara. vise manje svaka igra izasla ove godine ima realase prije pc verzije.

i da. moje rijeci su receno onako, opcenito. jer vise manje svaki post za novu igru krene u smjeru: a hoce li moj stroj vrtjeti bla bla. o hebote, bez uvrede ali koje debilno pitanje a jos debilnija rasprava i odgovori na tu temu. ko ce hebote, znati, hoce li neciji komp moci vrtjeti neku igru koja je hebote, jos u najavi kako bi to netko mogao realno odgovoriti? i cemu onda iz teme u temu zilion ljudi pita isto? a ko da mu kvalitetno odgovori?

eto, nhf, ali samo sam to provukao kroz svoje rijeci. bezvezne rasprave hoce li nece li kad je svima (vise manje ) jasno da pravog odgovora nema dok god doticni ne instalira igru i isproba je na svojem stroju. nije tesko citat sve te postove, ali je glupo.

no, ok...samo sam primjetio, sry na tonu...ali jeb'ga glupo mi je i dalje