Citiraj:
Autor R2D2x2
i sam kazes da je proizvod vise od pol godine na trzistu
iskustva i misljenja korisnika mozes procitati po cijelom netu
bilo na forumima ili blogovima ili specijaliziranim gaming sajtovima
ne vidim zasto inzistiras da ti tu netko sad dodje govorit o gameplayu kad to sve mozes sam proguglat u 10 sekundi - a i vecina ovdje su PC igraci, tako da ces malo teze naic na nekog konzolasa koji igra doticnu igru da ti posta svoje misljenje ovdje
|
to je zalosno jer ziher ima ljudi koji uz piceka haklaju i konzole pa bi bilo lijepo da napisu koju. iako ima milion review-a, ipak je nekako ljepse razmjeniti iskustva s domacim ljudima. pogotovo s uigranom ekipom picek experta

. zisku to? nije da ne vjerujes onima, no ipak em napuhavaju ocjene ili totalno srozavaju (puno igara ocjenjenih malom ocjenom osobno sam s gustom odigrao tak da njihove ocjene...) a i ko ce znati ko je ko tamo. jel sponzor ili igrac. tu se nekak, ipak svi znamo
Citiraj:
Autor R2D2x2
konzole kaskaju za PCom od trenutka izlaska na trziste (i hardverski i sto se tice ponude raznih usluga)
PC i dalje ima najvecu bazu gejmera na svijetu
to sto razni analiticari pisu o propasti PCa mos objesit macku o rep
|
hmmm, neznam di si skuzio u mojim rjecima da picek propada...samo rekoh KASKA...jer konzole dobe igre sada vec vise od pol godine unaprijed. to ipak nekaj govori

i totalno si u krivu jer se vec duze vrijeme omjer konzola/pc promijenio. pogotovo dolaskom boljeg xBoxa, pa Wi-a i pogotovo ps3ke. iako zadnja i nema previse naslova, bome su u kratkom vremenu nadoknadili sve zanimljive pc naslove, a bogme i neke prestigli. ako si das truda, pogledaj vremena izlazaka igara. vise manje svaka igra izasla ove godine ima realase prije pc verzije.
i da. moje rijeci su receno onako, opcenito. jer vise manje svaki post za novu igru krene u smjeru: a hoce li moj stroj vrtjeti bla bla. o hebote, bez uvrede ali koje debilno pitanje a jos debilnija rasprava i odgovori na tu temu. ko ce hebote, znati, hoce li neciji komp moci vrtjeti neku igru koja je hebote, jos u najavi

kako bi to netko mogao realno odgovoriti? i cemu onda iz teme u temu zilion ljudi pita isto? a ko da mu kvalitetno odgovori?
eto, nhf, ali samo sam to provukao kroz svoje rijeci. bezvezne rasprave hoce li nece li kad je svima (vise manje

) jasno da pravog odgovora nema dok god doticni ne instalira igru i isproba je na svojem stroju. nije tesko citat sve te postove, ali je glupo.
no, ok...samo sam primjetio, sry na tonu...ali jeb'ga glupo mi je i dalje