View Single Post
Staro 26.11.2008., 21:45   #2
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Eh ovako,kartica je sranje,istina,ali bojim se da tesko mozes nekim putem si pomoci.Naime radio sam donedavno u VIP centru,te znam sta ce i kako ce ici.

Ako su samo opomene došle,onda je još ok,ako je predano na utuženje onda nastaje problem.
Moj savjet (što je najčešće prolazilo) je doći u VIP centar,reći da ste nezadovoljni uslugom i uređajem,te da želite podnjeti zahtjev za raskidanje ugovora bez dodatnih naknada.Zatim ce se ispod kopije tvoje osobne (tj cure,mora doci vlasnik ugovora tj linije) navesti problem te zamoliti da se odobri raskid CB-a bez naknade.unutar par dana ces biti kontaktiran da li je proslo ili ne.Pazi mogu odobrit ili nemoraju,na njima je.S time da bi trebao racune platit koji su dosli,da i ti ukazes na svoju fer stranu,ali nemoj jos nista placat dok ne porazgovaras sa osobljem u centru.moj savjet ti je ako si iz zg-a,odi u centar 4 na velesajmu,definitivno najbolje osoblje tamo,i iskreno ce ti reci kako pomoci te sto napraviti.

Bojim se da drugog (barem legalnog tipa prituzbe) puta nemas,jer ugovor je sklopljen,te je potpis validan.

A curu nabatinat sto trci pred rudo,bilo je puno boljih solucija za hitni net