Citiraj:
Autor dDario
i ja također .. fulao si poantu posta kompletno, a ovo sa zakonom jačeg nebi ni komentirao.
Samo za tebe bi trebalo neki specijalni zakon uvest ..
|
Mda, ja sam fulao poantu posta... Je, trebalo bi uvest jedan zakon samo za mene. I to taj koji bi mi dao za pravo da nekom zabranim postanje na forumima zbog isključivosti i ograničenosti.
Citiraj:
Autor dDario
A ako nije za jedno onda budu našli već nešto drugo i treće za šta mogu pisat kaznu, kad su zakoni ko da ih je pisao majmun na LSD-u, a provode ih nebum reko ko i šta.
|
Mene nek sutra zaustavi murija pa nek mi dva sata kopa po autu nebu mi mogli napisat kaznu za ništa. Zato što sve štima na autu. Zanima me kakve bi ti zakone napisao kad su ove pisali majmuni na lsd-u. Vjerojatno bi u gradu brzinu ograničio na 130 (u blizini škola na 120), tehnička ispravnost vozila bi bila nebitna, nošenje dokumenata (vlastitih i od vozila) bilo bi zabranjeno...
Citiraj:
Autor dDario
Slažem se u jednoj stvari, da su zakoni u k****cu. I još uz to ih provode spodobe koje boli k****c šta uopće rade, bahati, nekulturni, lijeni, ignoranti... neko koga bi inače zaobišao u luku 100m i takav mi onda provodi zakon?
|
Koja isključivost naspram policije... Kaj si ti, pripadnik kriminalnog miljea?