Tema: Left4 dead
View Single Post
Staro 26.11.2008., 13:44   #54
Nebbo
gejmer
Moj komp

Nebbo's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
Lega i ja igramo COOP mod sa ona dva boota na advanced i gotovo uvijek umremo na onim zadnjim levelima kad se pojavi onaj veliki,brzi zombie,jel ima netko neku taktiku protiv njega(recimo lvl kad se bježi sa vrha one zgrade i treba helić doći)
Bas zato sam i stavio onaj SS, jer smo taj chapter presli po meni u rekordnom vremenu. Jako je tesko, a pogotovo kad igras sa NPC-evima. Ne znam kako bih sa njima to presao. Mi smo napravili taktiku u kucici gdje je municija i onaj minigun na krovu. JEdan je na minigun-u, dva stoje iznad njega na krovu sa snajperima i stite ovoga na minigun-u, a jedan sa koktelima pali sa strane (takodjer ova dva od gore stite ovoga sa koktelima da ga ne odvuce onaj "Smoker", peder sa jezikom ili hunter). Kad dodje Tenk, ovaj sa koktelima se baca na njega i odvlaci ga ovome na minigun. Nakon toga opet iste pozicije za drugi val naprada i prije nego se drugi puta pojavi tenk, svi bjezite prema mjestu gdje ce doci helic. Na kraju sam ja jedva uspio a "the rest of my crew" je spasavao mene vojnika Ryan-a