Ma nisam zna ubacit drivere u n liteu kako triba.Nisam zna da triba extractat exe datoteku prije nego što je integriram u windows.Ubacio sam intelove drivere koji se zovu Intel Matrix Storage Manager. I onda mi je sve bilo u redu.
samo sad imam još jedan problem. Pošto ne postoje driver za XP za 9700m gts, morao sam pomoću Nvidia Mobility Moddera modificirati drivere od stolnog računala. I bude sve u redu (osim što mi za vrijeme instalacije javi kao neki error i pita me Continue anyway or Stop Inslalation), driveri se instaliraju. A kad pokrenem Call of Duty WaW, koji mi je na visti (sa originalnim driverima) radio na maksimalnim detaljima bez imalo trzanja, sad mi neradi ni na minilalnim, tj radi, ali kao daje igra usporena za 300%. Vjerojatno je do drivera, jer ipak to nisu driveri koji podržavaju tu grafičku, bez obzira što je windows nakon instalacije tih drivera prepozna kao 9700m gts.
pa me sad zanima jeli mogu ikako snimit originalne drivere na XP koji su za Vistu?
I može li to biti zato jer nisam snimio pravi driver za chipset (to sa grafikom)?