Tema: kako slati
View Single Post
Staro 25.11.2008., 23:55   #9
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Sorry ali moram se nasmijat na ovo
A što misliš, kako HDD koji ti kupiš u, npr. Vemila, dođe tamo? Na nježnim pamučnim krilcima anđela koji ga osobno dostavi tamo?
Koliko sam ja vidio, dođu "ubodeni" u stiropor, ali se ti paketi i dalje bacaju okolo, tako da ako šalješ poštom jedino je bitno da ih dobro izoliraš (staviš stiropora okolo ili onih mekih kesica) i nema problema - dobiješ istu stvar kao i kad se šalju tvornički...
Istina ali malo se drugacije tovare kombiji IT trgovina a ipak malo drugacije postanski. Barem kada je let od 5m s perona u kamion u pitanju
A i stvar je u tome sto se kada je posta u pitanju ta operacija ponavlja i 6-8 puta u 24 sata zivota paketa. Nisi valjda od onih sto misle da isti postar koji kod tebe pokupi paket taj i isporuci odmah na drugi kraj HR?
A i za trgovinu me boli k, zato sluzi garancija. Ali kad saljem nesto ispravno zelim da druga strane to takvo i dobije. Isto vrijedi i za kupovinu. No kao sto sam rekao to je samo moja procjena rizika i neko pravilo kojega se drzim. Nisam rekao da trgovanje diskovima postom treba ukinuti ili zabraniti
greg SE je offline   Reply With Quote